massief houten wandplanken op maat

massief houten wandplanken op maat

Vol massief houten wandplanken op maat bestelt u gewoon bij QATRINA

Voor massief houten wandplanken op maat bent u aan het juiste adres bij QATRINA; wij maken ze voor u tot op de mm. nauwkeurig.

Een ingenieus blind ophangsysteem

De houten wandplanken kunnen wij al meteen voorzien van een ingenieus blind ophangsysteem, zodat ze ‘zwevend ‘ aan de muur gemonteerd kunnen worden.

  • i.c.m. het ophangsysteem tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 29 cm breed
  • standaard in massief eiken leverbaar in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken
  • standaarddiktes 25 mm, 30 mm en 40 mm
  • eventueel ook leverbaar met een verjongde rand of een natuurlijke boomstamrand
  • onbehandeld of eventueel transparant of gekleurd behandeld met een Rubio houtolie monocoatkleur naar keuze

Via de website bestelt u bij ons eenvoudig massief houten wandplanken op maat in licht rustiek eiken met een standaardbreedte van 29 cm en een dikte van 30 mm. Andere lengtes, houtsoorten, houtkwaliteiten en diktes zijn mogelijk op aanvraag. Stuur ons gewoon even een mailtje met uw wensen, dan stellen wij een prijsopgave voor u op. U vindt onze contactgegevens hier.

Kleinere bestellingen

Voor kleinere aantallen en kortere lengtes kunnen wij een speciaal verzendtarief hanteren, omdat deze bestellingen doorgaans nog met DPD verstuurd kunnen worden. Langere lengtes en grotere aantallen kunnen helaas alleen met onze vaste koeriersdienst geleverd worden.

Liever wandplanken zonder ophangconstructie ? Neem dan even een kijkje bij onze ‘eiken panelen op maat’: klik hier Overige houtsoorten leveren wij op aanvraag: klik hier voor een overzicht.

Bij ons vindt u alleen de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor concurrerende prijzen. Ons hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en altijd FSC gekeurd. Massief eiken leveren wij in zowel vingerlas als in doorgaande lamel, tot maximaal 40 mm dik. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm, maar andere diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

massief houten wandplanken op maat

Eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

Massief eiken planken bestelt u direct via onze website: online leveren wij tot maximaal 3 meter lang, maar op aanvraag is veel langer ook gewoon mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten wandplanken op maat ?