massief houten vensterbanken

massief eiken panelen

Vol massief houten vensterbanken bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA

Ondanks dat de prijzen voor massief houten vensterbanken behoorlijk zijn gestegen, kunnen wij deze nog steeds zeer scherp aanbieden. Wij onderhouden namelijk al geruime tijd een nauwe samenwerking met eigen producenten in het buitenland. Bij QATRINA bestelt u heel gemakkelijk zelf vanuit uw luie stoel thuis op maat gemaakte massief houten vensterbanken. Het hiervoor voor ons ontwikkelde bestelsysteem rekent binnen een paar tellen de prijs voor het door u geselecteerde product uit. Afrekenen gaat eenvoudig en veilig met iDEAL. QATRINA streeft naar een beter milieu: onze houtproducten zijn daarom allemaal FSC gekeurd.

Massief houten vensterbanken bestelt u bij ons in praktisch elke gewenste afmeting. Eiken vensterbanken leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Vensterbanken in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: wij leveren deze op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.

De vensterbanken leveren wij massief in doorgaande lamellen en in vingerlas. Onze standaarddiktes zijn 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm, maar ook andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

massief houten vensterbanken

Massief houten vensterbanken (doorgaande lamel foutvrij eiken )

Helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, maar wel voor een redelijke prijs

zogenaamde standaardafmetingen kennen we niet bij QATRINA: wij maken gewoon vensterbanken op maat. Online via onze website zijn onze eiken vensterbanken in doorgaande lamellen en in vingerlas tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter verkrijgbaar.

Op aanvraag is evt. (veel) langer, of gemaakt van een andere houtsoort ook mogelijk. Neem even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op maat gemaakte massief houten vensterbanken tot op de mm. nauwkeurig in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook eventueel leverbaar in een andere houtsoort. Neem daarvoor even contact met ons op. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten vensterbanken ?