massief houten timmerpaneel

massief houten timmerpaneel

Een massief houten timmerpaneel bestelt u gewoon online bij QATRINA

Voordelig en eenvoudig een massief houten timmerpaneel bestellen ? Bespaar uzelf een hoop gedoe, en bestel het gewoon thuis vanaf de bank bij QATRINA ! Bij ons bestelt u kinderlijk eenvoudig vol massief houten timmerpanelen, bureaubladen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Standaardmaten kennen wij niet, want wij maken alles op maat. Bepaal zelf wat het moet worden: wij leveren rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig. Bijna alles is mogelijk, dus ook de meest rare vormen zijn geen probleem. Bent u op zoek naar een heel ingewikkelde vorm ? Neem dan meteen even contact met ons op.

Voor onze eiken timmerpanelen maken wij gebruik van Slavonisch eikenhout. De panelen zijn in drie kwaliteiten leverbaar: in foutvrij/noestvrijlicht rustiek en in rustiek eiken. Naast eiken timmerpanelen kunt u bij ons ook terecht voor panelen in andere houtsoorten: deze leveren wij op aanvraag. Kijk even op onze website of neem contact met ons op. Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, lage prijzen, de beste houtkwaliteit en alles FSC gekeurd.

Timmerpanelen zijn bij ons verkrijgbaar in vingerlas, in doorgaande lamel en in het unieke kopshout.  Doorgaande lamel en vingerlaspanelen zijn online in vier diktes te bestellen: 20, 25, 30 en 40 mm. Op aanvraag zijn ook tussenliggende/andere diktes leverbaar. Prachtig kopshout is via onze website in 60 mm. dik massief eiken verkrijgbaar, maar is buiten de website om ook te bestellen in andere houtsoorten en diktes. Wij leveren kopshout tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten timmerpaneel

Massief houten timmerpaneel (kops eiken)

 

Vol massief houten panelen op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Bestel ze gewoon gemakkelijk online: massief eikenhouten timmerpanelen op maat. Doorgaande lamel en vingerlas kunt u via onze webwinkel tot maximaal  3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed bestellen. De maximale leverbare lengte voor kops eiken panelen bedraagt voor online bestellingen 2,4 meter, en de breedte bedraagt maximaal 1,2 meter.
Buiten onze website om leveren wij echter ook veel langer en/of breder. Vingerlas en kopshout panelen kunnen wij tot wel 7 meter lang maken. 

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten timmerpaneel ?