massief houten tafelblad

noestvrij eiken tafelblad

Een massief houten tafelblad bestelt u voordelig op maat bij QATRINA

U bent op zoek naar een massief houten tafelblad ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij maken het voor u op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

Een schitterend massief houten tafelblad, een sfeervolle aanwinst voor uw woonkamer, eetkamer, of keuken.

Wij maken onder andere tafelbladen van het mooie Slavonisch eiken. Een heel harde, langzaam groeiende eikensoort, van zichzelf al zeer goed bestand tegen kromtrekken. Het hout voor de tafelbladen wordt op structuur en kleur geselecteerd, zodat uitsluitend het beste hout overblijft. Voordelig geprijsd, het mooiste eikenhout, een duurzame productie, en daarom ook allemaal FSC gekeurd. Bij QATRINA heel gewoon.

Online bestelt u bij ons heel eenvoudig zelf een tafelblad van Slavonisch eiken. Verkrijgbaar in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken.  Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag: kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

U kunt de tafelbladen bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, tot een maximale dikte van 40 mm. massief.  Wij leveren vier standaarddiktes, maar ook andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Dikker dan 40 mm. kan: wij voorzien het tafelblad dan van een zogenaamde opdikrand. Zo kunt u een tafelblad bij ons bestellen tot maximaal 80 mm. dik. Daarnaast leveren wij ook tafelbladen in kopshout. Deze zijn online te bestellen in 60 mm. dik eikenhout, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten leverbaar. Kopshout is bij ons verkrijgbaar tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten tafelblad

Massief houten tafelblad

 

wij maken houten tafelbladen op maat, wij verzagen geen panelen tot tafelblad 

Op maat maken is wat anders dan panelen op maat zagen. Veel bedrijven die actief zijn op het internet, denken daar nog steeds anders over, en zetten gewoon hun cirkelzaag in een standaardpaneel.

Een op maat gemaakt blad wordt handmatig opgebouwd uit houten stroken, de zogenaamde lamellen. Deze zijn telkens tussen de 40 en 120 mm. breed, en worden evenwichtig over het tafelblad verdeeld. Zo wordt voorkomen dat aan de randen (heel) smalle strookjes ontstaan, die het tafelblad ontsieren. Iets dat bij het verzagen van een standaardpaneel natuurlijk niet aan de orde is. QATRINA zorgt er voor dat u uitsluitend de beste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad ?