massief houten tafelblad rond

massief houten tafelblad rond

Bestel het op maat bij QATRINA: een massief houten tafelblad rond

Een massief houten tafelblad rond bestelt u bij QATRINA gewoon online vanuit uw luie stoel. Wij maken naast vol massief houten tafelbladen ook werk- en keukenbladen. U kiest de vorm, en wij maken het vervolgens voor u op maat. Wij leveren rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig, maar ook andere (moeilijke) vormen zijn op aanvraag mogelijk, dus neem gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

Via onze website leveren wij een massief houten tafelblad rond in eiken. U kunt kiezen uit een massief foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken tafelblad. Naast eiken kunt u bij ons op aanvraag ook een tafelblad in een andere houtsoort bestellen: een overzicht van de leverbare houtsoorten treft u op onze website. Uiteraard is ons hout allemaal duurzaam geproduceerd, en FSC gekeurd.

Wij leveren massief tot maximaal 40 mm. dik in doorgaande lamel en in vingerlas, in vier veelvoorkomende diktes. Op aanvraag kunt u andere diktes bestellen. Een dikker blad dan 40 mm. kan eventueel ook: wij voorzien het tafelblad dan van een zogenaamde opdikrand. Een opgedikt tafelblad is verkrijgbaar tot en met een dikte van maximaal 80 mm. U zoekt nog dikker ? Dan is ons kopshout wellicht wat voor u: standaard via de website bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken. Op aanvraag echter ook leverbaar in veel andere houtsoorten en (nog veel) dikker: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten tafelblad rond

Massief houten tafelblad rond

Tafelbladen in eikenhout, maar ook verkrijgbaar in andere houtsoorten: wij maken ze voor u op maat 

Gewoon lekker relaxt thuis vanaf de bank online een eiken tafelblad op maat bestellen in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout. Dat kan bij QATRINA.
Doorgaande lamel en vingerlas is in onze webwinkel te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Op aanvraag is Langer en breder mogelijk. Kopshout en vingerlas kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang.

QATRINA levert het allemaal op maat: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten.   

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad rond ?