massief houten tafel

massief houten tafel

Voor een prachtige massief houten tafel bent u bij QATRINA aan het goede adres !

Een prachtige massief houten tafel bestelt u eenvoudig en snel online bij QATRINA. Meubelwinkels afstruinen is niet meer nodig: bestel gewoon op maat ! Wij maken massief houten tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot een lengte van in ieder geval 3,5 meter. Tafelbladen in vingerlasuitvoering kunnen wij nog (veel) langer leveren !

Onze klanten bestellen de tafelbladen overwegend in eiken uitvoering. In tegenstelling tot veel aanbieders op het internet maken wij ze niet van Europees eiken, maar van het veel mooiere Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort. Naast eiken zijn ook bladen in een andere houtsoort mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Een overzicht vindt u hier. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

Het door ons gebruikte hout voor de tafelbladen is altijd FSC-gekeurd: een keurmerk voor een duurzaam houtproduct.

Wij leveren eikenhouten tafelbladen in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas of van kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel is verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit.

Wij kunnen iedere gewenste vorm en afmeting voor u maken: het maakt ons niet uit of het een vierkante, een rechthoekige, een ronde, een (Deens) ovale, een tonvormige of een ellipsvormige tafel moet worden. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

massief houten tafel

massief houten tafel (tonvormig blad in licht rustiek eiken)

 

Heerlijk relaxt online een tafelblad bestellen !

Gemak dient de mens: kies de houtkwaliteit die u wenst, voer de benodigde maten in, selecteer de gewenste dikte en vink eventueel uw keuze uit de aanvullende bewerkingen aan. Nadat u de bestelling in de winkelwagen heeft geplaatst rekent u af in een beveiligde omgeving.

Het kan bij QATRINA: zelf uw nieuwe eettafel samenstellen !

Wij leveren de allerbeste kwaliteiten eiken tafelbladen op maat gemaakt, maar uw tafel is natuurlijk nog niet compleet zonder een fraai stalen of houten tafelonderstel. Naast massief houten tafelbladen leveren wij daarom ook een groot scala aan mooie stalen en houten tafelonderstellen. Zo stelt u heerlijk relaxt en gemakkelijk vanaf de bank thuis uw nieuwe tafel helemaal zelf samen !
Neem gelijk even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden: klik hier voor onze fraaie stalen onderstellen of hier voor een sfeervol houten onderstel. Komt u er alleen niet uit ? Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafel ?