massief houten tafel tonvormig

massief houten tafel tonvormig

Bent u op zoek naar een massief houten tafel tonvormig ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Voor een massief houten tafel tonvormig bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij maken namelijk tafelbladen op maat in doorgaande lamellen tot wel 3,5 meter lang in elke gewenste vorm. Vingerlastafelbladen kunnen wij in nog veel langere lengtes leveren, tot wel 5 meter lang ! Bestellen is een fluitje van een cent en het kan gewoon online. Eindeloos zoeken naar uw droomtafel op de meubelboulevard is niet meer van deze tijd.

De meeste klanten bestellen bij ons een tafelblad gemaakt van eikenhout. Hiervoor gebruiken wij het prachtige Slavonisch eiken: een eikensoort met een mooie lichte kleur die voornamelijk in Oost Europa voorkomt.
Ook tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn bij QATRINA mogelijk, maar alleen op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden of neem gelijk contact met ons op. Het gebruikte hout wordt allemaal op kleur en structuur uitgezocht en is allemaal FSC-gekeurd.

Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas of in het schitterende kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlastafelbladen leveren wij in een foutvrije, licht rustieke of rustieke eiken kwaliteit. Wij maken het allemaal op maat voor u, of het nou een vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of tonvormig tafelblad dient te worden. Neem voor afwijkende vormen even contact met ons op.

 

 

 

massief houten tafel tonvormig

massief houten tafel tonvormig (licht rustiek Slavonisch eiken, onbehandeld)

 

Het kan bij QATRINA: thuis vanuit uw luie stoel een nieuwe tafel bestellen !

Een kind kan de was doen, want bestellen is heel eenvoudig: kies de gewenste houtkwaliteit en voer de afmetingen in, selecteer een dikte en vink eventueel een extra bewerking aan. Vervolgens plaatst u uw bestelling in de winkelmand en rekent af. Vanuit Nederland kan dit met iDEAL en vanuit België is dit mogelijk met BANCONTACT.

Nog een fraai onderstel erbij ? Geen probleem !

Indien u een complete tafel wilt bestellen is alleen een tafelblad uiteraard niet voldoende: geen probleem, want wij leveren naast tafelbladen ook nog fraaie onderstellen. Op onze website vindt u vast wel een onderstel naar uw smaak: klik hier voor onze stalen onderstellen of hier voor onze houten onderstellen.

Bel of mail ons gerust even wanneer u twijfelt of meer informatie nodig heeft: Team QATRINA staat voor u klaar en helpt u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafel tonvormig ?