massief houten tafel ovaal

massief houten tafel ovaal

Voor een massief houten tafel ovaal moet u bij QATRINA zijn !

Voor een prachtige massief houten tafel ovaal bent u bij QATRINA aan het juiste adres. U bestelt hem heel eenvoudig en voordelig online. Meubelwinkels afstruinen naar het gewenste model en formaat is verleden tijd !
Wij maken onze tafelbladen op maat in doorgaande lamellen tot maximaal 3,5 meter lang. Tafelbladen in een vingerlasuitvoering kunnen wij nog veel langer leveren !

Eikenhout is verreweg het populairst bij onze klanten. Veel van onze collega’s gebruiken het gangbare Europees eiken, maar wij maken onze tafelbladen van Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort die voornamelijk in Oost Europese landen groeit.
Naast eiken tafelbladen zijn bij ons eventueel ook tafelbladen in andere houtsoorten mogelijk, maar deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Een overzicht van onze overige houtsoorten vindt u hier. Voor meer informatie kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen: wij helpen u graag. Al ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC-gekeurd.

Drie verschillende uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren eiken tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas of gemaakt van het exclusieve kopshout. Vingerlas- en doorgaande lameltafelbladen zijn verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Of u nou een vierkant, een rechthoekig, een rond, een ovaal of een tonvormig blad zoekt: wij maken het voor u op maat.

 

 

 

massief houten tafel ovaal

massief houten tafel ovaal (kops Slavonisch eiken)

 

Vanaf de bank thuis een massief houten tafel bestellen ? Het kan bij QATRINA !

Bestellen is echt een fluitje van een cent: u kiest eerst de gewenste eiken kwaliteit en voert vervolgens de maten van het tafelblad in, u maakt een keuze uit de beschikbare diktes en vinkt evt. een aanvullende extra bewerking aan. Nadat u de bestelling in de winkelwagen heeft geplaatst rekent u af in een beveiligde omgeving. Een kind kan de was doen.

Stel helemaal zelf uw droomtafel samen !

Uw tafel is vanzelfsprekend nog niet compleet zonder een bijpassend onderstel. U vindt daarom op onze website naast de categorie tafelbladen op maat ook de categorieën stalen en houten onderstellen. Zo stelt u dus eenvoudig vanuit uw luie stoel uw droomtafel samen: klik hier voor een overzicht van onze stalen onderstellen of hier voor de houten tafelonderstel. Bel of mail ons gerust even wanneer u last heeft van keuzestress of meer informatie wenst: Team QATRINA helpt u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafel ovaal ?