massief houten tablet op maat

massief houten tablet op maat

Een prachtig vol massief houten tablet op maat voor u gemaakt ? QATRINA !

Zelf een meubel ontworpen en een massief houten tablet op maat nodig ? Bestel het dan gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA !
Wij leveren tabletten op maat in Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in veel andere houtsoorten. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Wij maken onze eiken tabletten tot op de millimeter nauwkeurig in drie verschillende kwaliteiten: u kunt bij ons kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Een andere dikte is eventueel mogelijk op aanvraag.

Het online bestellen is heel simpel: eerst kiest u de kwaliteit van het eikenhout, daarna voert u de gewenste afmetingen en dikte van het massief houten tablet op maat in. Ons bestelsysteem rekent vervolgens de prijs van het product voor u uit.
Tabletten zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: u bestelt onze tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas of in prachtig kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is mogelijk tot en met maximaal 40 millimeter dik. Tabletten van kopshout leveren wij vanaf 60 millimeter tot en met maximaal 120 millimeter dik. Elke vorm kunnen wij voor u maken, dus heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op.

Soms is enige haast geboden en kunnen onze klanten niet een paar weken wachten op maatwerk. Daarom hebben wij ook altijd een groot aantal tabletten in gangbare afmetingen op voorraad. Deze kunnen wij doorgaans binnen een week leveren. Dus heeft u met spoed een tablet nodig, klik dan hier voor onze voorraadpanelen.

QATRINA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan: wij leveren daarom uitsluitend FSC gekeurde tabletten. Een waarborg voor verantwoord bosbeheer en een gegarandeerd milieuvriendelijke houtproductie.

 

 

 

massief houten tablet op maat

massief houten tablet op maat (kops Slavonisch eiken)

Maatwerk is onze passie

Al jarenlang leveren wij vol massief houten tabletten op maat. Onze Slavonisch eiken tabletten leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Verkrijgbaar in strakke doorgaande lamellen of in het wat speelser ogende vingerlas. Ander houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag.

In verband met het transport leveren wij online tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Neem even contact met ons op als u langer en/of breder nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tablet op maat ?