massief houten planken

massief houten planken

Prachtige massief houten planken, exact op maat voor u gemaakt door QATRINA

Helaas zijn massief houten planken aanzienlijk duurder geworden de laatste tijd. De vraag naar massief hout is zo’n beetje geëxplodeerd. Omdat wij echter al lange tijd samenwerken met voordelige leveranciers in het buitenland, kunnen wij deze producten gelukkig nog steeds voor scherpe prijzen leveren.

U bestelt bij ons eenvoudig massief houten planken op maat. Ook ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips vormen zijn mogelijk. U heeft een niet veel voorkomende vorm voor ogen ? Geen probleem, want wij kunnen alle vormen voor u maken. Onze producenten werken met de allernieuwste computergestuurde machines, dus neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het door ons gebruikte hout is absoluut milieuvriendelijk geproduceerd en daarom ook altijd voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor duurzaam gekweekt en geproduceerd hout.

Massief houten planken leveren wij in het prachtige Slavonisch eiken, maar ook een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op onze website. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen. Zowel een uitvoering in doorgaande lamellen als in vingerlas is mogelijk tot maximaal 40 mm. dikte.

Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Ons exclusieve kopshout is te bestellen vanaf 60 mm. dik tot en met 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten planken

Massief houten planken doorgaande lamel

 

Exact op maat gemaakt in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

QATRINA levert uitsluitend maatwerk: wij verzagen geen panelen. Dit gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig, en in zo goed als iedere denkbare vorm !

Online bestelt u bij ons massief eiken planken in doorgaande lamel of in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik, een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Heeft u langere of bredere planken nodig ? Dan is dat doorgaans geen probleem: bel of mail ons in dat geval even voor de mogelijkheden.

Andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten, of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten planken ?