massief houten planken op maat

massief houten planken op maat

Prachtige massief houten planken op maat gemaakt door QATRINA

Vol massief houten planken op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. Wij leveren de planken in prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk.

Waarom zou u zelf nog gaan zitten zagen, schaven en schuren ? U bestelt massief houten planken op maat heel eenvoudig op onze website. Ook ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips vormen zijn eventueel mogelijk. Heeft u toevallig een wel heel ingewikkelde vorm nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kunnen praktisch alle vormen voor u maken, omdat onze leveranciers met de nieuwste, computergestuurde machines werken.

Absoluut duurzaam geproduceerd hout en FSC gekeurd. Gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt.

Het overgrote deel van de massief houten planken leveren wij in Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn planken in een andere houtsoort dan eiken ook te bestellen. Op onze website treft u hiervan een uitgebreid overzicht (klik hier) Voor vragen of aanvullende informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Wij leveren eiken planken in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Zowel een uitvoering in doorgaande lamel als in vingerlas is mogelijk tot en met maximaal 40 mm. dik. Prachtige kopshout planken leveren wij vanaf een dikte van 60 mm. tot en met maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten planken op maat

Massief houten planken op maat in doorgaande lamel

 

Planken in prachtig Slavonisch eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort

Bij ons kunt u alleen op maat bestellen: standaardpanelen op maat zagen doen wij niet aan. Bestel dus eenvoudig uw eiken planken in vingerlas of in doorgaande lamel tot maximaal 40 mm. dik, een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.

Langer of breder is over het algemeen geen probleem: bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.

Op aanvraag zijn andere houtsoorten dan eiken mogelijk. Klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten, of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten planken op maat ?