massief houten plaat

massief houten plaat

Een prachtige massief houten plaat bestelt u heel voordelig online bij QATRINA !

Een massief houten plaat nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA: wij leveren houten platen gemaakt van Slavonisch eiken, maar op aanvraag kunt u bij ons ook platen in een andere houtsoort dan eiken bestellen. Op de website treft u hiervan een overzicht: klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’. Heeft u een vraag of wilt u graag meer uitleg, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

De eiken platen maken wij tot op de mm. nauwkeurig in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. U kunt kiezen uit vier verschillende diktes: wij leveren 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief. Wilt u liever een andere dikte, dan is dat ook mogelijk.
Online eiken platen bestellen is heel eenvoudig: als eerste kiest u een van de drie mogelijke kwaliteiten, vervolgens voert u de gewenste afmetingen en dikte van de massief houten plaat in. Binnen een fractie van een seconde verschijnt de prijs in beeld.

Wij leveren platen in drie verschillende uitvoeringen: platen met doorgaande lamellen, vingerlasplaten  en exclusieve kopshout platen. Platen in Doorgaande lamel en vingerlas zijn mogelijk tot maximaal 40 mm. dik. Kopshout platen leveren wij vanaf 60 millimeter dik tot maximaal 120 millimeter dik. In principe is elke denkbare vorm mogelijk, dus mocht u (heel) speciale wensen hebben, neem dan even contact met ons op.

U heeft geen tijd of zin om een aantal weken te wachten op maatwerk ? Geen probleem, want wij hebben ook een groot aantal platen in courante afmetingen op voorraad. Dus bent u zelf handig en heeft u snel een houten plaat nodig ? Klik dan hier voor onze categorie ‘voorraadpanelen’. QATRINA levert zonder uitzondering alleen FSC gekeurde platen. Een waarborg voor verantwoord bosbeheer en een gegarandeerd duurzame houtproductie.

 

 

 

massief houten plaat

massief houten plaat (kops eikenhout)

QATRINA = maatwerk 

Massief houten platen met passie op maat voor u gemaakt door echte vakmensen. Eiken platen kunt u in drie kwaliteiten bij ons bestellen: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een andere houtsoort dan eiken is op aanvraag mogelijk.

Om logistieke problemen te voorkomen kunt u online tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen. Neem even contact met ons op indien u langere of bredere platen nodig heeft: deze leveren wij op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten plaat ?