massief houten panelen

massief eiken panelen

Massief houten panelen op maat voor u gemaakt door QATRINA

Massief houten panelen zijn fors duurder geworden de laatste tijd.
Omdat wij echter over eigen voordelige inkoopkanalen in Oost-Europa beschikken, kunnen wij onze producten nog steeds tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Wij leveren massief houten panelen in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips vorm. Wilt u een afwijkende, niet veel voorkomende vorm ? Geen probleem: wij kunnen deze doorgaans gewoon voor u maken, want onze leveranciers beschikken over hoogwaardige computergestuurde apparatuur.. Dus neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze massief houten panelen zijn bovendien natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Praktisch elke gewenste vorm en afmeting is mogelijk. In eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Klik hier voor ons overzicht, of neem meteen even contact op.

Massief houten panelen op maat zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in iedere gewenste dikte tot maximaal 40 mm. dikte. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.
Ons kopshout is leverbaar vanaf 60 mm. tot en met 120 mm. dik.

 

 

 

massief eiken panelen op maat

Massief eiken panelen

 

Helemaal op maat, tot op de mm. nauwkeurig gemaakt

Wij leveren uitsluitend op maat en verzagen geen (standaard)panelen. Panelen op voorraad hebben wij niet. Met de hoogwaardige computergestuurde houtbewerkingsmachines van onze leveranciers, gebeurt dit alles tot op de millimeter nauwkeurig, en in praktisch iedere denkbare vorm !

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Via onze online webshop kunt u panelen in doorgaande lamel en vingerlas tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter bestellen.

Indien u langere of bredere panelen nodig hebt, dan is dat in de meeste gevallen geen probleem.
In doorgaande lamellen is de maximaal leverbare lengte circa vier meter, maar in vingerlas en in kopshout kunnen wij eventueel panelen leveren tot wel zeven meter lang. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.   

Ook andere houtsoorten dan eiken kunt u bij ons gewoon bestellen. Klik hier voor onze leverbare houtsoorten, of neem direct contact met ons op. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten panelen ?