massief houten paneel op maat

massief eiken panelen

Een prachtig massief houten paneel op maat bestelt u bij QATRINA

Een vol massief houten paneel op maat is de laatste tijd flink duurder geworden.
Wij hebben echter al heel lang onze eigen gunstige inkoopkanalen in Oost-Europa, en kunnen zodoende onze panelen tegen scherpe tarieven aanbieden.

U kunt bij ons een massief houten paneel op maat bestellen in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips uitvoering. Maar ook eventuele afwijkende vormen zijn voor ons doorgaans geen probleem.
Ons massief hout is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

De panelen leveren wij in praktisch iedere gewenste afmeting. In eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen.

Massief houten panelen zijn bij ons leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in elke gewenste dikte tot maximaal 40 mm. dikte. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.
Onze Kopshout panelen zijn te bestellen vanaf een dikte van 60 mm. tot en met 120 mm.

 

 

 

massief eiken panelen op maat

Massief eiken panelen

 

Op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Wij maken onze panelen uitsluitend op maat: wij leveren geen (verzaagde) standaardpanelen. Wij hebben dan ook geen panelen op voorraad: alles wordt bij ons na bestelling door onze klanten helemaal exact op maat gemaakt. Door de geavanceerde computergestuurde houtbewerkingsmachines, gebeurt dit alles tot op de mm. nauwkeurig en in praktisch elke denkbare vorm !

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Via onze website leveren wij panelen in doorgaande lamel en vingerlas tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Mocht u echter langere of bredere panelen nodig hebben, dan kan dat in de meeste gevallen gewoon.
In doorgaande lamellen is de maximaal leverbare lengte circa vier meter en in vingerlas en kopshout kunnen wij zelfs panelen tot liefst zeven meter lang leveren. Neem hiervoor even contact met ons op a.u.b.   

Ook voor andere houtsoorten dan eiken kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht, of neem even contact met ons op voor de mogelijkheden..

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat ?