massief houten tafel op maat

massief houten tafel op maat

Voor een massief houten tafel op maat zit u goed bij QATRINA !

Een schitterende vol massief houten tafel op maat bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Zoeken naar het juiste model en formaat in de meubelwinkel is niet meer nodig ! Wij maken tafelbladen samengesteld uit doorgaande lamellen tot een lengte van maximaal 3,5 meter, maar tafelbladen opgebouwd in vingerlas zijn ook verkrijgbaar in (veel) langere lengtes.

Nagenoeg alle door ons geleverde bladen worden in eikenhout besteld. Veel aanbieders maken gebruik van Europees eiken, maar wij gebruiken het veel mooiere Slavonisch eikenhout: een houtsoort die veel voorkomt in Oost Europa. Naast eikenhouten tafelbladen kunt u bij ons op aanvraag ook bladen in een andere houtsoort bestellen. Klik hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Onze tafelbladen worden allemaal gemaakt van FSC-gekeurd hout. Een keurmerk voor duurzaam geproduceerd kwaliteitshout.

U kiest uit een tafelblad samengesteld uit doorgaande lamellen, een blad in een vingerlasuitvoering of een blad gemaakt van kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel is beschikbaar in prachtig foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit.

Elke afmeting en vorm kunnen wij voor u maken: of u nou een vierkant, een rechthoekig, een rond, een ovaal of een tonvormig tafelblad zoekt: bel of mail ons gerust even.

 

 

 

massief houten tafel op maat

massief houten tafel op maat (licht rustiek Slavonisch eiken, tonvormig)

 

Online vanuit uw luie stoel thuis een tafelblad bestellen !

Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken: bestellen is een fluitje van een cent.
Kies de door u gewenste houtkwaliteit, voer de afmetingen in, selecteer een dikte en maak eventueel uw keuze uit de beschikbare extra bewerkingen. Plaats de bestelling in de winkelwagen en reken af met iDEAL of BANCONTACT vanuit BE.

Zelf uw tafel samenstellen, het kan bij QATRINA !

Het tafelblad is belangrijk, maar uw tafel is uiteraard nog niet compleet zonder tafelonderstel. Daarom vindt u bij ons naast massief houten tafelbladen op maat ook een groot scala aan stalen en houten onderstellen. U stelt dus lekker makkelijk vanuit uw luie stoel thuis uw nieuwe tafel samen. Ons aanbod van stalen en houten onderstellen vindt op onze website: klik hier voor een stoer stalen onderstel of hier voor een sfeervol houten tafelonderstel. U komt er alleen niet uit en kunt wel wat hulp gebruiken ? Neem dan contact met ons op: wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafel op maat ?