massief houten meubelplaten

massief houten meubelplaten

U zoekt massief houten meubelplaten ? Wij maken ze op maat voor u !

Vol massief houten meubelplaten nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze gemakkelijk en voordelig online.
Naast houten platen kunt u bij ons ook terecht voor mooie tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen en werkbladen. Alles op maat gemaakt in zo goed als iedere afmeting en vorm. Wij leveren onder meer rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig, maar andere vormen zijn eventueel ook mogelijk. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, want u zult verrast zijn door de mogelijkheden.

Eiken meubelplaten worden bij ons verreweg het meeste gevraagd. Wij maken deze van het prachtige, zeer harde Slavonisch eikenhout. Bij ons kunt u online foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken meubelplaten bestellen. Meubelplaten gemaakt van een andere houtsoort, leveren wij buiten onze website om, op aanvraag. Op onze website hebben wij hiervan een duidelijk overzicht geplaatst: klik hier.

Door onze langdurige samenwerking met vaste producenten, kunnen wij kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Wij hebben een duurzame productie hoog in ons vaandel staan: daarom zijn al onze producten ook nog eens FSC gekeurd.

Houten meubelplaten leveren wij in vingerlas, in doorgaande lamel, en in prachtig kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel leveren wij online in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar tussenliggende diktes zijn op aanvraag ook verkrijgbaar. Kopshout leveren wij online in 60 millimeter dik eiken. Kops hout in een andere houtsoort en dikker kops hout is ook mogelijk: dit leveren wij op aanvraag. Ga hiervoor even naar de categorie ‘andere houtsoorten’ op onze website of neem meteen contact met ons op.

 

 

 

massief houten meubelplaten

Massief houten meubelplaten (foutvrij eiken doorgaande lamel)

 

Prachtige meubelplaten op maat van Slavonisch eikenhout, maar ook in andere houtsoorten leverbaar

Bespaar uzelf het zagen, schaven en schuren, en bestel uw platen gewoon gelijk op maat ! Massief eiken vingerlas- en doorgaande lamel is online tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed verkrijgbaar. Kops meubelplaten leveren wij via onze webwinkel tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van 1,2 meter.

U heeft langere of bredere platen nodig ? Geen probleem, want deze kunt u gewoon buiten de website om bij ons bestellen. Neem gerust even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden even met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten meubelplaten ?