massief houten meubelpaneel op maat

massief eiken panelen

Een massief houten meubelpaneel op maat van QATRINA

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig en voordelig online een massief houten meubelpaneel op maat in de door u gewenste afmeting en vorm.

Massief houten meubelpanelen worden door ons exact op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig. Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten.
Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig: bij ons is het allemaal mogelijk. Ingewikkelde vormen maken wij ook: onze leveranciers beschikken over hoogwaardige computergestuurde houtbewerkingsmachines. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Een prachtig massief houten meubelpaneel op maat gemaakt van eikenhout is te bestellen in onze online webshop. Wij leveren panelen in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eikenhout. Onze andere houtsoorten zijn op aanvraag te bestellen. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: naar website.

Topkwaliteit en een duurzame productie van ons hout staan bij QATRINA hoog in het vaandel: ons hout is allemaal FSC gekeurd

Naast massief houten meubelpanelen in doorgaande lamellen en in vingerlas, leveren wij ook panelen in kopshout. U kunt de panelen in meerdere standaarddiktes bestellen. De maximale dikte in doorgaande lamel en in vingerlas bedraagt 40 mm.  Tussenliggende diktes zijn ook mogelijk: wij leveren deze op aanvraag.
De kopshout panelen leveren wij standaard met een dikte van 60 mm, maar (veel) dikker kan op aanvraag ook: oplopend per 10 mm. tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten meubelpaneel op maat

Massief houten meubelpaneel op maat

 

Massieve meubelpanelen op maat gemaakt, voor redelijke prijzen

Online leveren wij eiken op maat met een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.

Buiten onze website om leveren wij meubelpanelen in vingerlas en in kopshout tot wel zeven meter lang, en panelen in doorgaande lamel in ieder geval tot en met 3,5 meter. Wilt u doorgaande lamellen panelen langer dan 3,5 meter bestellen, neem dan even contact met ons op voor de beschikbaarheid. In sommige gevallen kunnen wij deze wel leveren.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Niet alleen foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA: klik hier voor een overzicht.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten meubelpaneel op maat ?