massief houten keukentafel

noestvrij eiken tafelblad

Een massief houten keukentafel stelt u gemakkelijk zelf samen bij QATRINA 

Waarom zou u moeten kiezen uit standaardtafels ? Stel hem gewoon online zelf samen: uw massief houten keukentafel. QATRINA levert massief houten tafelbladen exact op maat in de door u gewenste afmetingen, maar ook stalen en houten onderstellen. Stel dus heel simpel helemaal zelf uw nieuwe keukentafel samen, door er zelf nog een bijpassend onderstel bij te zoeken.

Wij leveren het allemaal op maat: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig keukentafelblad. Aan u de keuze. Ook de meest ingewikkelde vormen zijn voor ons doorgaans geen probleem. Dus mocht u iets speciaals willen laten maken, neem dan gerust even contact met ons op.

Het tafelblad voor de massief houten keukentafel bestelt u bij ons exact op maat in onze webshop. Online leveren wij foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken tafelbladen. Gaat uw voorkeur uit naar een andere houtsoort dan eiken, dan verwijzen wij u graag naar het overzicht hiervan op onze website. Wij leveren deze andere houtsoorten niet direct online, maar op aanvraag. Topkwaliteit, duurzaam geproduceerd, en allemaal FSC gekeurd. Wij heten u van harte welkom bij QATRINA !

De tafelbladen zijn massief leverbaar tot een dikte van maximaal 40 mm. in vier standaarddiktes, en zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: in vingerlas en in doorgaande lamellen.  Andere diktes dan onze standaarddiktes zijn mogelijk op aanvraag. Een tafelblad dikker dan 40 mm. kan wel, maar niet in massieve uitvoering: wij zullen het blad dan moeten opdikken, d.m.v. een zogenaamde opdikrand. De maximaal leverbare dikte van een tafelblad met opdikrand, bedraagt 80 mm.

 

 

 

massief houten keukentafel

Foutvrij eiken

Uitsluitend kwaliteit in maatwerk, in Slavonisch eikenhout, maar ook in andere houtsoorten !

QATRINA, voor schitterende massief houten tafelbladen in doorgaande lamel, in vingerlas, maar ook in het exclusieve kopshout: bij QATRINA bestelt u het gewoon allemaal online op maat.
Online leveren wij tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Buiten de website om leveren wij op aanvraag ook (veel) langer en breder.

Om het verhaal compleet te maken leveren wij naast tafelbladen ook houten en stalen onderstellen. Mocht u hulp nodig hebben bij het samenstellen van uw tafel, neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten keukentafel ?