massief houten keukenfronten

keukendeurtjes vervangen

Massief houten keukenfronten ? QATRINA maakt ze op maat voor u !

Vol massief houten keukenfronten voor uw (nieuwe) keuken of badkamer, uiteraard helemaal op maat gemaakt. Wij leveren ze in de beste kwaliteit, en vriendelijk geprijsd !

U bent op zoek naar meer sfeer in uw badkamer of keuken ?. Succes gegarandeerd met de massief houten keukenfronten van QATRINA. De nieuwe fronten kunt u gemakkelijk toepassen ter vervanging van uw huidige fronten, maar zijn natuurlijk ook te gebruiken voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Wij leveren de keukenfronten standaard in een vlakke uitvoering. Geen opsmuk, maar simpelweg nette, rechthoekige massieve keukenfronten. De door ons geleverde massief houten keukenfronten zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Om kromtrekken te voorkomen, worden in de keukenfronten stalen strippen ingefreesd. Voor de goede orde: aan de buitenkant is hier uiteraard niks van te zien.

De massief houten keukenfronten zijn onder meer leverbaar in noestvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken. 

Noestvrij eiken wordt door onze leveranciers op kleur geselecteerd en bevat (uiteraard) geen noesten. Noestvrij eiken wordt ook wel als foutvrij eiken aangeduid.

Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes, en geeft wat meer structuur en kleurnuance dan noestvrij eiken.

Rustiek eiken oogt nog wat robuuster: het bevat meer en wat grotere noesten, kleine scheurtjes en nog meer kleurnuance dan ons licht rustiek eiken.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt zeer ruig: het hout wordt d.m.v. een lintzaag zeer oneffen en ruw gemaakt.

 

 

 

massief houten keukenfronten

Massief houten keukenfronten

 

Massief houten keukenfronten op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig ! Leverbaar in elke gewenste afmeting !

Massief houten keukenfronten helemaal op maat gemaakt, in iedere gewenste afmeting. De sparingen voor de scharnieren kunnen wij er desgewenst al voor u infrezen !. Neem gerust even contact  met ons op, dan helpen wij u graag verder.

QATRINA levert niet alleen alle gangbare afmetingen keukenfronten, maar ook hele grote of hele kleine fronten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

U hebt plannen om uw huidige keuken of badkamer te renoveren ?. Dan kunt u het eenvoudigst de gewenste maten aan ons doorgeven door de huidige fronten even op te meten. Een indelingstekening van de keuken of badkamer helpt ons de meest geschikte locatie(s) voor de in te frezen strippen te bepalen. Dit met name met het oog op de mogelijk nog te monteren handgrepen op de keukenfronten.

Hoe hoger de fronten, des te meer strippen er moeten worden ingefreesd. Doordat de ingefreesde strippen de nieuwe keukenfronten natuurlijk verzwaren, raden wij u aan bij de meest gangbare maten op zijn minst drie scharnieren per front aan te (laten) brengen. Voor de openvallende keukenfronten, zoals bijvoorbeeld het front van de afwasmachine, raden wij aan om stalen buisprofielen in te laten frezen. Deze profielen zijn een stuk lichter dan de stalen strippen, en belasten zodoende de veer van de afwasmachineklep een stuk minder. Neem gerust even contact met ons op indien u vragen heeft: wij adviseren u graag.

U houdt meer van een nostalgische keuken of badkamer ? Ook daarvoor kunt u gewoon bij QATRINA terecht. Wij leveren ook vol massief eiken paneelfronten. Deze fronten worden opgebouwd uit een massief eiken paneel v.v. een massief eiken omlijsting. Neem hiervoor even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder !.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenfronten ?