massief houten keukenbladen op maat

massief houten keukenblad op maat

Sfeervolle massief houten keukenbladen op maat gemaakt door QATRINA  

Wij kunnen ze leveren: massief houten keukenbladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig !
Zelfs de eventueel benodigde uitsparingen voor het kooktoestel, de kraan en de spoelbak(ken) maken wij er tegen een geringe meerprijs al voor u in. Dat bespaart u dus al meteen een hoop gedoe !

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig online massief houten keukenbladen op maat. Wij leveren de allerbeste kwaliteit, op maat voor u gemaakt, en dat alles ook nog voor zeer scherpe prijzen ! U heeft een heel ingewikkelde vorm nodig ? Stel ons op de proef, en neem meteen contact met ons op, want wij kunnen (bijna) alles op maat maken.

U kunt de keukenbladen bij ons bestellen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar wij maken desgewenst ook keukenbladen in andere houtsoorten. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Drie uitvoeringen zijn mogelijk: een keukenblad in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het veelgevraagde kopshout.

Natuurlijk werkt ook QATRINA duurzaam, daarom zijn al onze massief houten keukenbladen FSC gekeurd.

Mocht u specifieke vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie, neem dan gewoon even contact met ons op.

 

 

 

massief houten keukenblad op maat

Massief houten keukenblad op maat

 

Massief houten keukenbladen op maat, in eiken, maar ook in andere houtsoorten 

Veel van de door ons geleverde keukenbladen worden gemaakt van ons schitterende Slavonisch eikenhout en van het sfeervolle en exclusieve Europees of Amerikaans notenhout.
Toch liever een andere houtsoort ? Geen probleem: klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten. Vragen of hulp nodig ? Bel of mail ons gerust even.

Massief hout doorgaande lamel is normaal gesproken tot een lengte van circa vier meter gewoon leverbaar, maar langer is bijna niet te krijgen: u zult dan een keuze moeten maken uit een keukenblad in vingerlas of een keukenblad in kopshout.
Deze keukenbladen zijn door ons te leveren tot een lengte van zeven meter. Houdt echter wel rekening met het transporteren en manoeuvreren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenbladen op maat ?