massief houten keukenblad

massief houten keukenblad op maat

Een schitterend massief houten keukenblad van QATRINA !  

Toevallig op zoek naar een mooi massief houten keukenblad ? Wij maken het tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u !
Uitsparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel kunnen wij er al meteen voor u in maken, dus dat scheelt u een hoop werk !

Bestel gemakkelijk online vanaf de bank een massief houten keukenblad bij QATRINA. Hoogwaardige kwaliteit, op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm en afmeting. Een ingewikkelde vorm nodig ? Geen probleem: neem contact met ons op, dan kunnen wij u vast wel verder helpen !

U kunt bij ons keukenbladen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken bestellen, maar wij maken ook keukenbladen in andere houtsoorten. Klik hier voor onze andere beschikbare houtsoorten.

De keukenbladen leveren wij in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het fraaie kopshout.

Wij werken duurzaam, daarom zijn al onze houten keukenbladen FSC gekeurd.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

massief houten keukenblad

Massief houten keukenblad

 

Een keukenblad op maat, in verschillende houtsoorten te bestellen

Een groot deel van onze houten keukenbladen wordt gemaakt van ons mooie Slavonisch eikenhout en van het exclusieve Europees of Amerikaans notenhout.
Uw voorkeur gaat uit naar een andere houtsoort dan eiken of notenhout ? Die leveren wij ook gewoon: klik hier voor de overige leverbare houtsoorten. Hulp nodig ? Bel of mail ons even.

Massief hout in doorgaande lamel is meestal wel verkrijgbaar tot een lengte van circa vier meter, maar langer wordt een probleem: u kunt dan nog kiezen uit een keukenblad in vingerlas of in kopshout.
Bladen in vingerlas of in kopshout zijn mogelijk tot een lengte van zeven meter. Houdt u echter wel rekening met het transport, want dit zijn geen alledaagse bestellingen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten keukenblad ?