massief houten kastdeurtjes

keukendeurtjes vervangen

Prachtige massief houten kastdeurtjes van QATRINA

U bent op zoek naar massief houten kastdeurtjes voor in uw keuken of badkamer ?. Bestel ze eenvoudig bij QATRINA ! Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit eikenhout, en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs !

Een sfeervolle badkamer of keuken begint met fraaie massief houten kastdeurtjes. De  nieuwe deuren zijn geschikt ter vervanging van uw huidige deuren, maar natuurlijk ook wanneer u een nieuwe keuken of badkamer heeft aangeschaft.

Standaard leveren wij vlakke massief houten kastdeurtjes: geen overbodige flauwekul , maar gewoon keurige, rechthoekige deurtjes. Zo creëert u eenvoudig een sfeervolle keuken of badkamer met nieuwe massief houten kastdeurtjes van QATRINA !. De door ons geleverde houten kastdeurtjes zijn uiteraard FSC gekeurd.

Om te voorkomen dat de houten deuren evt. torderen of kromtrekken, worden deze voorzien van ingefreesde stalen strippen. Uiteraard zijn deze aan de buitenkant niet te zien.

Wij leveren onder andere op maat gemaakte kastdeurtjes in noestvrij eiken dat door onze eigen leveranciers op kleur wordt geselecteerd. Noestvrij eiken wordt binnen de houtindustrie ook wel aangeduid als foutvrij eiken.

Uw voorkeur gaat uit naar kastdeurtjes met iets meer structuur in het hout ?. Dan is licht rustiek eiken wellicht meer geschikt voor uhet hout bevat wat meer kleine noesten en vlammen.Hierdoor ontstaat er wat meer kleurnuance in het hout.

Uw voorkeur gaat uit naar een meer robuuste look ?. Dan is er ook nog het fraaie rustiek eiken: dit hout bevat meer grotere noesten, incidenteel een kleine scheur en beduidend meer kleurnuance.

Als het bovenstaande u nog (lang) niet ruig genoeg is, dan is er nog ons rustiek fijnbezaagd eiken. Doordat dit rustieke hout met een lintzaag is bewerkt, voelt het heel ruw en ‘geleefd’ aan.

 

 

 

massief houten kastdeurtjes

Massief houten kastdeurtjes

 

Massief houten kastdeurtjes in elke gewenste afmeting, tot op de millimeter nauwkeurig op maat !

Onze houten deurtjes worden helemaal op maat voor onze klanten gemaakt, in iedere gewenste afmeting en tot op de millimeter nauwkeurig ! Wij kunnen, indien gewenst, ook al de benodigde scharniergaten voor u infrezen. Neem gerust even contact  met ons op, dan helpen wij u verder.

Bij ons bestelt u eenvoudig alle gangbare afmetingen, maar ook hele grote of hele kleine deuren is geen enkel probleem bij QATRINA.

Hebt u plannen voor een renovatie van uw bestaande badkamer of keuken ?. Dan kunt u heel gemakkelijk en snel de gewenste maatvoering(en) aan ons doorgeven door de bestaande deuren gewoon even op te meten. Een tekening van de keuken of badkamer is wel handig. Zo kunnen wij even meedenken over de meest geschikte plek voor de in te frezen stalen strippen. Dit met name met het oog op de nog te monteren deurgrepen.

Des te hoger de deur, des te meer stalen strippen er in de deur moeten worden ingefreesd. Omdat de strippen de deurtjes verzwaren, raden wij u aan bij de meest gangbare maten (minimaal) drie scharnieren per deur aan te brengen. Voor de zogenaamde openvallende delen, zoals bijvoorbeeld het afwasmachine-paneel, adviseren wij stalen buisprofielen in te laten frezen: deze zijn een stuk lichter dan de stalen strippen. Op die manier wordt de veer van de afwasmachineklep niet zwaarder belast dan nodig is. Neem bij twijfel even contact met ons op, wij adviseren u graag.

Ook voor een meer nostalgische keuken of badkamer kunt u bij ons terecht: wij leveren ook massief eiken paneeldeurtjes. Deze deurtjes zijn opgebouwd uit een massief eiken panelen v.v. massief eiken omlijstingen. Neem gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder !.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten kastdeurtjes ?