massief houten kapblok

massief houten kapblok

Voor u op maat gemaakt in iedere vorm: een massief houten kapblok van QATRINA

Wij maken hem voor u exact op maat in de vorm die u wilt: voor een voordelig massief houten kapblok in meerdere uitvoeringen en meerdere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij doen niet aan ‘standaard vormen’ en ook niet aan ‘standaard maten’: bij ons bestelt u gewoon op maat !

Veel hakblokken die via het internet worden aangeboden zijn gemaakt van Europees eikenhout. Wij werken daarentegen met een veel mooiere en veel hardere houtsoort: massief Slavonisch eiken. Exclusief voor ons geselecteerd op kwaliteit en uitstraling door onze vaste producenten in onder meer Kroatië.
Houtproducten gemaakt van Slavonisch eiken bestelt u bij ons direct via de website. Onze kapblokken leveren wij in doorgaande lamellen, maar ook in een vingerlasuitvoering en in 60 mm. dik massief kopshout. Kopshout is een zeldzame verschijning in de Benelux: wij zijn nagenoeg de enige leverancier in West Europa die dit prachtige product kunnen leveren !

 

 

 

massief houten kapblok

vol massief houten kapblok (60 mm. dik kops acaciahout)

Uw kapblok exact op maat gemaakt in vingerlas, in doorgaande lamellen, maar ook in kopshout: dat kan bij QATRINA !

Niet alleen Slavonisch eiken, maar in nog veel meer houtsoorten ! Kapblokken in vingerlas en in doorgaande lamellen maken wij voor u ook van ahorn, kersen, Amerikaans noten, beuken, acacia en essen. Stuk voor stuk op uitstraling voor u uitgezocht: alleen het allerbeste en allermooiste FSC gecertificeerde hout is goed genoeg om door ons tot kapblok te worden verwerkt.

60 mm. dik kopshout kunt u bij bestellen in Slavonisch eiken, acacia, essen, beuken en kersen. Vanzelfsprekend niet alleen als kapblok, maar ook in de vorm van een tafelblad, een barblad, een keukenblad, een werkblad of bijvoorbeeld een toonbank. Door zijn andere samenstelling is een product gemaakt van kopshout veel harder dan in vingerlas of in doorgaande lamellen. Denkt u hierbij maar even aan de plaatselijke slager met zijn kapblok.

Maatwerk tot op de mm. nauwkeurig, maar ook voor aanvullende wensen zit u goed bij QATRINA: kabeldoorvoeren, afgeronde randen of hoeken, uitsparingen of ingefreesde sleuven ? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen ! Bel of mail ons dus even indien u iets aparts voor ogen heeft.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten kapblok ?