massief houten eettafel

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie massief houten eettafel ? Stel hem helemaal zelf samen bij QATRINA !

Kiezen uit een aantal standaardtafels ? Dat is toch niet meer van deze tijd ?! Bij ons stelt u uw massief houten eettafel helemaal zelf samen in onze online webwinkel. QATRINA levert namelijk naast massief houten tafelbladen op maat, ook stalen en houten onderstellen. Zo stelt u dus zelf uw nieuwe tafel samen, door bij uw tafelblad gewoon nog een bijpassend mooi onderstel te zoeken.

Zo goed als elke vorm is leverbaar: rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig. Het kan allemaal. Ook moeilijke/rare vormen zijn mogelijk. Wilt u dus graag iets speciaals, neem dan even contact met ons op.

Een blad voor uw nieuwe massief houten eettafel is op maat in onze webshop te bestellen. Wij leveren online eikenhout in drie verschillende varianten: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Uw voorkeur gaat uit naar een andere houtsoort dan eiken ? Neem in dat geval even een kijkje op onze website. Wij hebben ze daar voor u op een rij gezet. Onze andere houtsoorten leveren wij niet direct online, maar zijn op aanvraag bij ons te bestellen. Uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerd, en een voor een FSC gekeurd.

Onze bladen zijn in massieve uitvoering leverbaar tot en met een dikte van 40 mm. U kunt kiezen uit vier standaarddiktes, in twee uitvoeringen: een tafelblad in vingerlas of in doorgaande lamellen.  Overige diktes zijn mogelijk op aanvraag. Een tafelblad met een dikte van meer dan 40 mm. is mogelijk, maar niet in massief hout: het blad wordt in dat geval opgedikt met een zogenaamde opdikrand. Zo kunnen wij tafelbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik.

 

 

 

massief houten eettafel

Foutvrij eiken tafelblad op maat

Maatwerk tot op de mm. nauwkeurig, in eiken en in andere houtsoorten !

Doorgaande lamel, vingerlas, en schitterend kopshout: bestel het allemaal online op maat bij QATRINA.
Via onze webwinkel tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter te bestellen. Langer en breder is mogelijk op aanvraag.

Stel zelf uw nieuwe eettafel samen, want wij leveren naast massief houten tafelbladen ook houten en stalen onderstellen. Mocht u hulp nodig hebben, neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten eettafel ?