massief houten bureaublad op maat

houten bureaublad

Een massief houten bureaublad op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

Bestel het eenvoudig en voordelig online: een massief houten bureaublad op maat. QATRINA levert naast houten keukenbladen, werkbladen en tafelbladen ook prachtige bureaubladen op maat. Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig in zo goed als elke vorm en afmeting. Een bureaublad in een andere houtsoort dan eiken is op aanvraag ook mogelijk. Op onze website treft u een overzicht van onze overige houtsoorten.

Op maat voor u gemaakt in de vorm en afmeting die u wenst. Bestel vanuit uw luie stoel thuis heel gemakkelijk een massief houten bureaublad op maat. Wij leveren bureaubladen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, verkrijgbaar in vingerlas, in doorgaande lamellen, en in het exclusieve kopshout. Wij zijn een van de weinigen in de Benelux die dit kopshout kunnen leveren.

Voor vragen over onze producten, kunt u gewoon contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Uitsluitend de beste kwaliteit, redelijke prijzen, een milieuvriendelijke productie, en daarom ook allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

massief houten bureaublad op maat

Massief houten bureaublad op maat

 

Een massief eiken bureaublad, helemaal op maat voor u gemaakt tot op de mm. nauwkeurig

Massief eiken wordt het meest geleverd, maar op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor een andere houtsoort dan eiken. Klik hier voor een overzicht. Liever persoonlijk advies ? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Massief hout in doorgaande lamel is altijd leverbaar tot en met een lengte van 3,5 meter. Langer is meestal wel mogelijk. Dus bent u op zoek naar een (heel) lang bureaublad, neem dan even contact met ons op.

Een bureaublad in vingerlas wordt opgebouwd uit korte ‘plankjes’ van massief hout, die door middel van een speciale vingerlas aan elkaar gelijmd worden. Bureaubladen van kopshout worden gemaakt van vierkante blokjes hout van ongeveer 43×43 millimeter, die aan elkaar verlijmd worden.

Op aanvraag kunnen wij bureaubladen in vingerlas en kopshout voor u maken tot een lengte van maximaal zeven meter. Het spreekt voor zich dat u in dit geval wel rekening dient te houden met het transport.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten bureaublad op maat ?