massief houten boekenplanken

massief houten boekenplanken

Mooie massief houten boekenplanken bestelt u gewoon bij QATRINA

Ook voor massief houten boekenplanken kunt u terecht bij QATRINA; wij maken ze voor u op maat, tot op de millimeter nauwkeurig tot wel 3 meter lang !

Ons onzichtbaar bevestigingssysteem

Wij kunnen de boekenplanken eventueel ook v.v. van een onzichtbaar bevestigingssysteem, zodat het lijkt of de planken ‘zwevend’ aan de muur zijn gemonteerd .

  • i.c.m. het bevestigingssysteem te bestellen tot maximaal drie meter lang, en maximaal 29 cm breed
  • prachtig Slavonisch eiken, in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit
  • diktes mogelijk in 25 mm, 30 mm en 40 mm v.v. bevestigingssysteem. Zonder bevestigingssysteem ook leverbaar in 20 mm dik.
  • op aanvraag leverbaar met verjongde rand of natuurlijke boomstamrand
  • Onbehandeld, maar ook gekleurd in een Rubio houtolie monocoatkleur naar keuze

Online leveren wij massief houten boekenplanken tot een lengte van 1,5 meter, in licht rustiek eiken, standaard 29 cm breed en 30 mm dik.

Wij hanteren een speciaal verzendtarief voor: een lengte van 50 cm, tot 6 stuks, een lengte van 75 cm tot 5 stuks, een lengte van 100 cm, tot 4 stuks, een lengte van125 cm, tot 3 stuks, en een lengte van 150,160 of 170 cm, tot 2 stuks. Langere lengtes en grotere aantallen kunnen alleen met onze koeriersdienst verzonden worden.

Bent u op zoek naar boekenplanken op maat zonder een onzichtbare ophangconstructie ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie eiken panelen op maat: klik hier. Op aanvraag zijn andere houtsoorten dan eiken leverbaar: klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Redelijke prijzen, maar wel uitsluitend het allerbeste hout. Het door ons gebruikte hout is bovendien gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en daarom altijd FSC gekeurd. Massief eiken is te bestellen in zowel vingerlas als in doorgaande lamel, tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm: andere diktes kunnen wij op aanvraag leveren.

 

 

 

massief houten boekenplanken

 

Prachtig massief Slavonisch eiken in drie kwaliteiten, maar ook veel andere houtsoorten

Massief Slavonisch eiken boekenplanken bestelt u gewoon zelf: online leverbaar tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Veel langer is echter ook mogelijk op aanvraag, dus neem dan even contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten boekenplanken ?