massief houten barbladen

massief houten barbladen

Precies op maat voor u gemaakt: voor massief houten barbladen bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

Bestel ze eenvoudig online in onze webwinkel: massief houten barbladen, exact op maat voor u gemaakt. Kiezen uit standaardafmetingen is niet meer van deze tijd: bij QATRINA bestelt u gewoon op maat in de afmetingen die u zoekt. Het maakt ons niet uit of u nou een ovaal of rond barblad zoekt, of dat het ‘gewoon’ een vierkant of rechthoekig model moet zijn: alles is mogelijk !

Standaard leveren wij onze barbladen in eiken: u kunt hierbij kiezen uit een foutvrije, een licht rustieke of een rustieke kwaliteit.

zoekt u wellicht een heel bijzondere vorm ? Ook dat is geen probleem, want wij werken met computergestuurde apparatuur. Bel of mail ons even indien u iets speciaals zou willen laten maken: bij QATRINA is (zo goed als) alles mogelijk !

Heeft u een barblad in een andere houtsoort in gedachten ? Kijk dan even op onze website bij de overige leverbare houtsoorten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Slavonisch eiken: een prachtige, keiharde eikensoort

Wij werken met een prachtige, keiharde eikensoort met een mooie lichte uitstraling: Slavonisch eikenhout. Allemaal FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Voor schitterende massief houten barbladen zit u dus goed bij QATRINA.
Ons hout is verkrijgbaar in een doorgaande lamellen uitvoering, in vingerlas en in exclusief kopshout. U bestelt het allemaal gewoon online. Extra lange barbladen op aanvraag.

Dik eikenfineer

Wel eens gedacht aan een blad van eikenfineer ? Zeer gunstig geprijsd en prachtig mooi.
De randen worden bij ons standaard afgewerkt met fineerband, maar tegen een (geringe) vergoeding zijn ook massieve kantlatten mogelijk. Wij leveren ons eikenfineer in een foutvrije, maar ook in een rustieke kwaliteit. Alle informatie over dit product vindt u hier. Bel of mail ons even indien u vragen heeft: Team QATRINA helpt u graag.

 

 

 

massief houten barbladen

 

Vol massief houten panelen in standaardmaten en -diktes, direct uit voorraad leverbaar !

Interessant voor de klusser die alles zelf op maat wil (en kan) maken: voorraad standaardpanelen van QATRINA. Binnen een paar (werk)dagen al bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst ! U kiest uit verschillende houtkwaliteiten, afmetingen en diktes.

U durft de uitdaging wel aan en kunt de panelen zelf op maat maken ? Ga dan snel naar onze categorie ‘voorraad standaardpanelen’ en laat u verrassen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten barbladen ?