massief houten barblad op maat

massief houten barblad op maat

QATRINA, voor een schitterend massief houten barblad op maat !

Verwen uzelf en uw woonhuis met een massief houten barblad op maat ! Wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig voor u. Bestellen kan heel eenvoudig en voordelig online vanuit uw luie stoel ! U hoeft er de deur niet voor uit !
Onze producenten in het buitenland werken met geavanceerde machines en kunnen uw barblad zodoende in praktisch elke vorm voor u maken. Kies voor maatwerk, kies voor een vol massief houten barblad op maat.

De meeste barbladen aangeboden op het internet worden gemaakt van Europees eikenhout. Wij leveren ze daarentegen bijna allemaal gemaakt van het prachtige Slavonisch eiken: een hoogwaardige, mooie lichte en zeer harde houtsoort. De benodigde lamellen voor de bladen worden een voor een op uitstraling en kleur uitgezocht. De bladen zijn allemaal FSC gekeurd: een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

Het door ons gebruikte Slavonisch eiken is in drie verschillende varianten verkrijgbaar: wij leveren noestvrij/foutvrije, licht rustieke, maar ook rustieke kwaliteit. Voor een blad in een andere houtsoort verzoeken wij u contact met ons op te nemen, want deze zijn uitsluitend leverbaar op aanvraag. Een overzicht treft u op de website: klik hier. Wij leveren doorgaande lamellen en vingerlas bladen in meerdere diktes: 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag zijn ’tussenliggende’ diktes mogelijk

Massief hout is de laatste tijd fors duurder geworden. Daarom leveren wij sinds kort ook eikenfineer. Een stuk voordeliger, dus zeker het overwegen waard, want tegenwoordig is fineer vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Eikenfineer is op maat verkrijgbaar t/m 58 mm. dik. Klik hier voor ons eikenfineer.

Zeldzaam mooi: een barblad op maat van kopshout. Online verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout’. Snel massief hout nodig ? Kijk dan bij onze voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op.

 

 

massief houten barblad op maat

Kops eiken

 

Een fraai barblad van QATRINA !

Op maat voor u gemaakt en thuis bij u afgeleverd door onze koerier, want QATRINA staat voor kwaliteit en service. In onze online shop bestelt u zelf een rechthoekig of vierkant blad in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken met doorgaande lamellen of in vingerlas. Een kops barblad is via de website te bestellen in 60 millimeter dik eiken.

Heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten barblad op maat ?