massief eikenhouten werkbladen op maat

massief eikenhouten werkbladen op maat

Gewoon online bij QATRINA te bestellen: prachtige massief eikenhouten werkbladen op maat

Voordelig en relaxt vanaf de bank thuis te bestellen: massief eikenhouten werkbladen op maat voor u gemaakt. Wij werken met computergestuurde machines zodat praktisch elke vorm gemaakt kan worden, dus ga voor gemakkelijk en de allerbeste kwaliteit: bij QATRINA bestelt u massief eikenhouten werkbladen op maat voor zeer redelijke prijzen.

Bijna alle werkbladen worden bij ons in eiken besteld. Onze producenten gebruiken hiervoor mooi licht Slavonisch eiken. De houten lamellen worden stuk voor stuk op kleur en structuur uitgezocht. Het hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en kwaliteit.

Eikenhout is in drie verschillende kwaliteiten leverbaar: u kiest uit foutvrij (oftewel noestvrij eiken), licht rustiek of rustiek eiken. Bladen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag.
Een overzicht hiervan treft u op onze website: klik hier. Twee uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 en 40 mm dikte. Overige diktes zijn evt. op aanvraag mogelijk.

U bent op zoek naar iets unieks, iets exclusiefs ? Dat treft, want QATRINA levert ook werkbladen van kopshout. In onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik massief eiken, en op aanvraag veelal ook in een andere houtsoort mogelijk. Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze categorie ‘kopshout’.

Niet iedereen heeft het geduld om op maatwerk te wachten. Voor mensen met haast hebben wij daarom ook houten panelen in verschillende afmetingen en diktes op voorraad. Deze panelen kunnen wij heel snel leveren: doorgaans al binnen een week. Snel panelen nodig ? Kijk dan bij onze categorie voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

 

massief eikenhouten werkbladen op maat

massief eikenhouten werkblad (kops Slavonisch eiken)

 

Voordelig online houten werkbladen bestellen ? QATRINA !

Het kan allemaal bij QATRINA: bestel voordelig online een massief eiken werkblad op maat gemaakt en wij bezorgen het bij u thuis. Via de website bestelt u eenvoudig vierkante en rechthoekige werkbladen in foutvrij, licht rustiek of rustiek massief eikenhout. U kiest hierbij voor een uitvoering met doorgaande lamellen of een uitvoering in vingerlas. Onze kops eiken werkbladen bestelt u online standaard in 60 mm. dik massief eiken.

Op aanvraag zijn (hele) speciale vormen, ronde, ovale en XL werkbladen te bestellen: neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten werkbladen op maat ?