massief eikenhouten werkblad

massief eikenhouten werkblad

Op maat bij QATRINA te bestellen: een massief eikenhouten werkblad 

Voordelig online op maat bestellen: een massief eikenhouten werkblad.
Doordat onze producenten met hoogwaardige machines werken is zo goed als iedere denkbare vorm te realiseren. Een vol massief eikenhouten werkblad is absoluut een blikvanger in uw nieuwe of bestaande keuken.

Verreweg de meeste werkbladen worden bij ons in eikenhout besteld. Eiken werkbladen maken wij van het prachtige lichte en oersterke Slavonisch eiken. Deze eikensoort is van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken. Het voor de bladen gebruikte hout is op structuur en kleur uitgezocht, wordt gegarandeerd milieubewust geproduceerd en is zonder uitzondering FSC gekeurd. Een waarborg voor een duurzaam, verantwoord bosbeheer.

Drie verschillende eiken kwaliteiten zijn mogelijk: u kunt een keuze maken uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. Werkbladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken zijn op aanvraag mogelijk. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten.
Wij leveren werkbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Op aanvraag zijn andere diktes mogelijk. neem in dat geval even contact met ons op.

Bent u een keer toe aan iets anders, iets unieks ? Denk dan eens aan een werkblad gemaakt van kopshout. Bij ons online te bestellen in 6 centimeter dik massief eiken. Kops werkbladen in een andere houtsoort zijn veelal ook mogelijk op aanvraag. Nieuwsgierig geworden ? Klik hier voor ons kopshout.

Weinig tijd en snel hout nodig ? Dan hebben wij goed nieuws, want in ons magazijn hebben wij ook veel houten panelen op voorraad in veelgevraagde standaardafmetingen en diktes. Een voorraadpaneel heeft u al binnen een (werk)week in huis. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen, of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

 

massief eikenhouten werkblad

massief eikenhouten werkblad (kops eiken)

 

Zelf vanaf de bank thuis een nieuw werkblad bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Helemaal zelf online een vol massief eikenhouten werkblad bestellen dat vervolgens gewoon bij u thuisbezorgd wordt ? Heel gewoon bij QATRINA.
Via de webshop bestelt u razendsnel vierkante en rechthoekige werkbladen in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. U kiest uit doorgaande lamellen of een vingerlas uitvoering. Kops werkbladen zijn online in 60 mm. dik eiken verkrijgbaar.

Neem even contact met ons op als u een speciale vorm of een (heel) groot werkblad in gedachten heeft: deze leveren wij namelijk uitsluitend op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten werkblad ?