massief eikenhouten vensterbank

massief eikenhouten vensterbank

Een massief eikenhouten vensterbank, exact op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een massief eikenhouten vensterbank is door de toegenomen vraag naar hout behoorlijk kostbaar geworden. QATRINA werkt echter al jarenlang samen met vaste, voordelige producenten buiten Nederland waardoor wij onze eiken vensterbanken nog steeds voor zeer interessante prijzen kunnen leveren.

U bestelt bij ons heel gemakkelijk een massief eikenhouten vensterbank in de door u gewenste afmetingen.
Ook voor afwijkende vormen als rond, ovaal of ellips kunt u bij ons terecht. Heeft u een heel ingewikkelde vorm in gedachten die u wilt laten maken ? Ook dat is mogelijk, want in principe is iedere vorm te bestellen: onze producenten werken allemaal met hoogwaardige computergestuurde houtbewerkingsapparatuur. Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen.

Alles wordt duurzaam geproduceerd: onze producten zijn dan ook altijd FSC gekeurd. Een wereldwijd geaccepteerd keurmerk voor een milieuvriendelijke productie en alleen de beste kwaliteit.

Onze vensterbanken worden gemaakt van prachtig Slavonisch eiken: een mooie lichte, maar daarnaast ook keiharde eikensoort die hoofdzakelijk in Oost-Europa groeit. Vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Een overzicht van onze andere houtsoorten vindt u op de website: klik hier.
Voor meer informatie betreffende de beschikbaarheid van de andere houtsoorten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij leveren vensterbanken in zowel doorgaande lamellen als in vingerlas tot een dikte van maximaal 40 mm.

Eiken vensterbanken zijn te bestellen in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. 

 

 

 

massief eikenhouten vensterbank

Massief eikenhouten vensterbank (foutvrij eiken in doorgaande lamellen)

 

Prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk 

Maatwerk in praktisch iedere denkbare vorm. Gemaakt met behulp van computergestuurde apparatuur, dus exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig !
U bestelt bij ons in de online webwinkel vol massief eiken vensterbaken in vingerlas of in doorgaande lamellen in 20, 25, 30 of 40 mm. dikte. Via de website kunt u niet langer dan 3 meter, en niet breder dan 1,2 meter bestellen: langere of bredere vensterbanken zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Andere houtsoorten dan Slavonisch eiken zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag mogelijk. Klik hier voor een overzicht.

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten vensterbank ?