massief eikenhouten tv meubel

massief eikenhouten tv meubel

Kant en klaar en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar bij QATRINA: een prachtig massief eikenhouten tv meubel

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in een foutvrije en in een rustieke eiken kwaliteit: voor een interessant geprijsd massief eikenhouten tv meubel bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

De tv meubels zijn nog onbehandeld leverbaar: u kunt het dan naar eigen inzicht verder afwerken, maar ook kant en klaar is mogelijk. Wij behandelen het dan voor u met een professionele twee componenten houtolie in kleur of gewoon transparant. Op aanvraag is een blanke lak eventueel ook mogelijk in mat of in zijdeglans.

Wij maken uitsluitend gebruik van het beste en mooiste eikenhouthout: het oersterke Slavonisch eiken. Een schitterende FSC gecertificeerde houtsoort, exclusief door onze producenten in het buitenland voor ons gekweekt. Altijd met hand geselecteerd op kleur en structuur. Bij QATRINA weet u zeker dat u het allerbeste in huis krijgt !

Onze tv meubels kunt u natuurlijk ook gewoon gebruiken als losstaand wandmeubel. Een aantal varianten wordt standaard inclusief een wandbevestigingssysteem geleverd. Optioneel is een bijpassend stalen frame geheel in poedercoat gekleurd verkrijgbaar. Op deze wijze kunt u het meubel plaatsen waar u maar wilt. Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan even: team QATRINA helpt u graag.

De op onze website weergegeven prijzen zijn allemaal inclusief btw, echter exclusief transport. Wij hebben de beschikking over een eigen transportdienst die bestellingen tegen kostprijs bij onze klanten aflevert. Zelf ophalen kan eventueel ook en is natuurlijk gratis. Wij hebben ons magazijn in Hengelo Overijssel: u bent van harte welkom !

Wij leveren de meubels in diverse uitvoeringen voorzien van kleppen en/of deuren. De kleppen hebben een ‘push-to-open’ systeem. De deuren zijn allemaal ‘pull-to-open’. Wilt u liever een andere uitvoering met bijvoorbeeld lades of lege schappen ? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of kijk even op onze website.

 

 

 

massief eikenhouten tv meubel

massief eikenhouten tv meubel (model New York in rustieke uitvoering)

Wij maken alles van massief hout: speciale wensen ? Bel of mail ons even !

Niet alleen massief eikenhouten tv meubels: QATRINA kan nog veel meer !

U kunt bij ons terecht voor vol massief hout in drie kwaliteiten eiken, maar buiten de website om zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar. Wij leveren ook acaciahout, essenhout, beukenhout, Amerikaans notenhout, ahornhout en kersenhout.

Niet alleen als panelen waar u zelf verder mee aan de slag kunt, maar ook als kant en klare houtproducten zoals tafelbladen, keukenbladen, werkbladen en bureaubladen. Uitgevoerd in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek kopshout.

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tv meubel ?