massief eikenhouten timmerpanelen

massief eikenhouten timmerpanelen

Schitterende massief eikenhouten timmerpanelen bestelt u gewoon op maat bij QATRINA

Uw zelf bedachte meubelstuk maken en op zoek naar massief eikenhouten timmerpanelen ? Stop dan maar met zoeken, want u bent daarvoor bij QATRINA aan het juiste adres !
Wij maken al jarenlang houten timmerpanelen op maat in elke gewenste afmeting en vorm ! Door onze nauwe samenwerking met voordelige leveranciers buiten Nederland zijn wij in staat onze timmerpanelen zeer scherp in te kopen. Dat voordeel delen wij graag met onze klanten !

Prachtige vol massief eikenhouten timmerpanelen bestelt u heel gemakkelijk online in de afmetingen, dikte en eikenkwaliteit die u zoekt. Een andere vorm, bijvoorbeeld rond, ovaal of ellips is buiten de website om mogelijk. Onze producenten werken met hoogwaardige computergestuurde freesmachines, dus neem gerust contact met ons op als u iets heel speciaals wilt laten maken: bij QATRINA kan namelijk (bijna) alles.  De timmerpanelen worden gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en zijn bovendien allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

QATRINA levert eiken timmerpanelen gemaakt van het exclusieve Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort dan het veel gebruikte Europees eikenhout. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost Europa. Door de koude winters daar groeien de bomen heel langzaam, waardoor een keiharde houtsoort ontstaat.

Op aanvraag zijn ook panelen in andere houtsoorten mogelijk. U vindt hiervan een overzicht op onze website. Niet alle houtsoorten zijn het hele jaar door leverbaar: neem hiervoor dus even contact met ons op per mail of telefoon. Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas t/m 40 mm. dik in drie eikenkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek. 

Voor ongeduldige klanten hebben wij een heleboel panelen op voorraad. U moet ze dan echter wel nog zelf op maat (laten) zagen. klik hier voor onze panelen uit voorraad.

 

 

 

massief eikenhouten timmerpanelen

 

Mooi Slavonisch eiken of eventueel een andere houtsoort  

Tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt m.b.v. computergestuurde freesmachines. Heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel massief eikenhouten timmerpanelen bestellen in vingerlas of doorgaande lamel in 20, 25, 30 of 40 mm. dikte. Bij QATRINA kan het allemaal !

Wij leveren onze panelen online tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed: op aanvraag zijn langere en/of bredere panelen mogelijk. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Massieve timmerpanelen in andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten timmerpanelen ?