massief eikenhouten timmerpaneel

massief eikenhouten timmerpaneel

Een vol massief eikenhouten timmerpaneel bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Zelf aan het klussen en een massief eikenhouten timmerpaneel nodig ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij maken ze op maat in iedere door u gewenste afmeting en vorm ! Wij werken samen met vaste, voordelige producenten in het buitenland: zodoende kunnen wij onze panelen zeer gunstig inkopen en daar plukt u weer de vruchten van !

In onze online webwinkel bestelt u heel eenvoudig een massief eikenhouten timmerpaneel in de door u gewenste afmetingen, dikte en eikenkwaliteit.
Wilt u een afwijkende vorm zoals rond, ovaal of ellips bestellen ? Geen probleem, dat is ook gewoon mogelijk, maar dan buiten de website om. In principe is elke vorm mogelijk, want onze producenten werken allemaal met de allernieuwste computergestuurde freesmachines. Neem dus gerust contact met ons op als u een heel speciale vorm voor ogen heeft: wij helpen u graag. Onze panelen worden allemaal duurzaam geproduceerd en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Een garantie voor de allerbeste kwaliteit en een milieuvriendelijk bosbeheer.

De timmerpanelen worden gemaakt van het veelgeprezen Slavonisch eiken: een mooie lichte en tevens zeer harde houtsoort die veel in Oost-Europa voorkomt. Naast eiken timmerpanelen zijn op aanvraag ook panelen in andere houtsoorten mogelijk. Op onze website treft u een overzicht. Voor meer informatie betreffende de beschikbaarheid kunt u het beste even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij leveren onze panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. 

Wij hebben voor haastige klanten ook veel panelen op voorraad. Deze moet u dan alleen nog wel zelf op maat (laten) zagen: klik hier.

 

 

 

massief eikenhouten timmerpaneel

Timmerpanelen

 

Slavonisch eiken, maar ook een andere houtsoort is eventueel mogelijk 

Computergestuurd maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in drie verschillende kwaliteiten.
Gemakkelijk vanuit uw luie stoel online vol massief eiken timmerpanelen in vingerlas of in doorgaande lamellen in 20, 25, 30 of 40 mm. dikte bestellen !

Online kunt u panelen tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen: langer of breder is op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar !
Panelen in andere houtsoorten dan eiken zijn, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid op dat moment, eventueel op aanvraag mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten timmerpaneel ?