massief eikenhouten tafelbladen

massief eikenhouten tafelbladen

Schitterende massief eikenhouten tafelbladen bestelt u voordelig bij QATRINA !

Bestel massief eikenhouten tafelbladen voordelig vanuit uw luie stoel thuis. Wij beschikken over de allernieuwste computergestuurde houtbewerkingsmachines: praktisch iedere gewenste vorm is mogelijk. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ? Kies voor massief eikenhouten tafelbladen van QATRINA !

Veel andere aanbieders op het internet gebruiken Europees eiken voor hun tafelbladen, maar wij maken ze van het veel mooiere, lichte en keiharde Slavonisch eiken. Prachtige FSC gekeurde tafelbladen, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd.

Ons Slavonisch eiken is verkrijgbaar in 3 verschillende kwaliteiten: wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn meestal ook mogelijk op aanvraag. Neem even een kijkje op onze website, daar treft u een overzicht van de overige leverbare houtsoorten. Klik hier.
Een tafelblad kunt u in 2 uitvoeringen bestellen: wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: panelen en (tafel/werk)bladen in eikenfineer. Fineer is tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wij leveren fineer t/m een dikte van maximaal 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

In de Benelux vrijwel nergens te krijgen, maar wij leveren het op maat: prachtige tafelbladen gemaakt van kopshout. Te bestellen in 6 cm. dik vol massief Slavonisch eiken en op aanvraag doorgaans ook in andere houtsoorten. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout’.

Snel hout nodig ? Geen probleem, want wij hebben ook panelen in gangbare afmetingen en diktes in ons magazijn op voorraad. Deze heeft u dan al binnen een (werk)week in huis. Kijk dus gerust even bij onze voorraadpanelen: klik hier.

 

 

massief eikenhouten tafelbladen

massief eikenhouten tafelblad (foutvrij Slavonisch eiken, doorgaande lamellen)

 

Heel gemakkelijk en voordelig een mooi tafelblad bestellen

Fraaie houten tafelbladen, exact op maat voor u gemaakt en ook nog eens thuis bij u afgeleverd: van harte welkom bij QATRINA !
In onze online webshop bestelt u eenvoudig zelf rechthoekige of vierkante eiken tafelbladen in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Twee uitvoeringen zijn mogelijk: een tafelblad met doorgaande lamellen of een tafelblad in vingerlas. Exclusieve tafelbladen gemaakt van kopshout zijn online te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken.

Neemt u voor afwijkende vormen, ronde, ovale of heel grote tafelbladen gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten tafelbladen ?