massief eikenhouten tafelbladen op maat

massief eikenhouten tafelbladen op maat

Vol massief eikenhouten tafelbladen op maat bestelt u heel voordelig bij QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u massief eikenhouten tafelbladen op maat gemakkelijk vanaf de bank thuis.
Onze producenten beschikken over hypermoderne computergestuurde machines zodat iedere door u gewenste vorm te realiseren is. Ga voor gemakkelijk en kies voor massief eikenhouten tafelbladen op maat van QATRINA !

Onze collega’s gebruiken over het algemeen Europees eiken voor hun tafelbladen. Wij maken ze echter van het beduidend mooiere Slavonisch eiken. Het hout voor de tafelbladen is allemaal  FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoorde houtkap.

De eiken tafelbladen zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten: wij leveren ze in foutvrij, licht rustiek en in rustiek eiken. Een tafelblad in een andere houtsoort is eventueel mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht op onze website. Tafelbladen leveren wij in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Een andere dikte is eventueel op aanvraag mogelijk.

Wij leveren ook (tafel/werk)bladen in eikenfineer. Door verbeterde technieken is fineer tegenwoordig niet of nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden. Ons fineer is t/m een dikte van maximaal 58 mm. te bestellen. Klik hier voor de categorie ‘eikenfineer op maat’.

Bijna niemand in de Benelux kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat: een schitterend tafelblad gemaakt van kopshout. In de webshop verkrijgbaar in 6 cm. dik massief eiken. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout’.

Haast ? Geen probleem: wij hebben ook houten panelen in meerdere afmetingen en diktes op voorraad. U heeft deze vaak al binnen een week in huis. Kijk dus ook even bij onze voorraadpanelen: klik hier.

 

 

massief eikenhouten tafelbladen op maat

massief eikenhouten tafelblad op maat (foutvrij Slavonisch eiken, doorgaande lamellen)

 

Een mooi tafelblad bestellen ? QATRINA !

Prachtige eikenhouten tafelbladen, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en thuis bij u afgeleverd: van harte welkom bij QATRINA !
Via de website bestelt u heel eenvoudig zelf een rechthoekig of vierkant tafelblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. U heeft de keuze uit twee uitvoeringen: een blad met doorgaande lamellen of een blad in vingerlas. Onze kopshout tafelbladen zijn online verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken.

Afwijkende vormen, ronde, ovale of hele grote tafelbladen zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor gerust even contact met ons op, want wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten tafelbladen op maat ?