massief eikenhouten tabletten op maat

massief eikenhouten tabletten op maat

Massief eikenhouten tabletten op maat nodig ? Bestel ze eenvoudig en voordelig bij QATRINA !

Zelf gemakkelijk online te bestellen: voor massief eikenhouten tabletten op maat hoeft u de deur namelijk niet meer uit ! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken, want zo goed als iedere gewenste vorm is mogelijk. Maak uw eigen meubels en gebruik de massief eikenhouten tabletten op maat bijvoorbeeld om er uw zelf bedachte badkamermeubel van te maken. Natuurlijk kunt u het ook gewoon gebruiken als werkblad voor in de keuken.

Het overgrote deel van de tabletten wordt besteld in eiken. Wij maken hiervoor gebruik van Slavonisch eiken: een zeer harde eikensoort. Al het door ons gebruikte hout wordt op structuur en kleur uitgezocht, is zonder uitzondering duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Onze eikenhouten tabletten zijn te bestellen in drie verschillende kwaliteiten: u bestelt foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Tabletten in andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier. Twee verschillende uitvoeringen zijn mogelijk: houten tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas. Standaard 20, 25, 30 of 40 mm. dik, maar op aanvraag eventueel ook in een andere dikte leverbaar. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: tabletten van kopshout. In onze online webwinkel te bestellen in 6 centimeter dik eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten. Klik hier voor onze categorie kops eiken.

Geen geduld om op maatwerk te wachten ? In ons magazijn hebben wij ook houten tabletten in gangbare maten op voorraad. De levertijd hiervoor bedraagt ca. 1 werkweek. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen, of neem even contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten tabletten op maat

massief eikenhouten tablet op maat (kops Slavonisch eiken)

 

Vanuit uw luie stoel thuis houten tabletten bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Zo gemakkelijk kan het tegenwoordig zijn: bestel uw massief houten tabletten exact op maat gemaakt en wij leveren ze vervolgens bij u thuis af wanneer het u het beste uitkomt ! In onze webshop bestelt u helemaal zelf vierkante of rechthoekige eiken tabletten in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. U kunt kiezen uit doorgaande lamellen of vingerlas.

Kopshout tabletten leveren wij online in 6 centimeter dik eiken. Neem voor (heel) speciale vormen en hele grote tabletten contact met ons op.  

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten tabletten op maat ?