massief eikenhouten tablet

massief eikenhouten tablet

Een vol massief eikenhouten tablet nodig ? Bij QATRINA bestelt u het heel gemakkelijk vanaf de bank thuis !

Relaxt gewoon thuis bestellen, want voor een massief eikenhouten tablet hoeft u de deur tegenwoordig niet meer uit ! Wij werken met hypermoderne computergestuurde machines: hiermee kan praktisch iedere gewenste vorm gerealiseerd worden.

Gebruik het massief eikenhouten tablet bijvoorbeeld om er uw zelf ontworpen meubelstuk mee te maken, of gebruik het als prachtig werkblad voor in de keuken.
Zo’n 90% van de bij ons bestelde houten tabletten is gemaakt van eiken. Wij maken gebruik van het oersterke Slavonisch eikenhout. Stuk voor stuk op structuur en kleur uitgezocht, milieuvriendelijk geproduceerd en uiteraard FSC gekeurd.

Massief eiken tabletten zijn mogelijk in drie houtkwaliteiten: wij leveren noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Tabletten in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag.
Op onze website hebben wij een overzicht geplaatst van de overige leverbare houtsoorten: klik hier. De tabletten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes zijn op aanvraag mogelijk: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nagenoeg niemand anders kan ze leveren, maar bij ons bestelt u ze ‘gewoon’ op maat: unieke tabletten gemaakt van kopshout. Via onze website verkrijgbaar in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken, maar buiten de website om doorgaans ook in andere houtsoorten. Klik hier voor onze kops eiken tabletten.

Heeft u heel snel tabletten nodig ? Wij hebben ook veel tabletten in veelgevraagde afmetingen op voorraad. Deze kunnen wij normaal gesproken al binnen een (werk)week bij u afleveren. Bent u geïnteresseerd ?  Klik dan hier om naar onze categorie voorraadpanelen te gaan, of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

massief eikenhouten tablet

massief eikenhouten tablet (kops Slavonisch eiken)

 

Bestel uw houten tabletten op maat gewoon online vanaf de bank thuis !  

Gemakkelijk en voordelig: bestel uw tabletten online op maat en wij bezorgen ze bij u thuis ! Allemaal heel gewoon bij QATRINA. In onze webshop bestelt u zelf vierkante of rechthoekige eiken tabletten op maat in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout.
Onze unieke tabletten van kopshout leveren wij in 60 millimeter dik eiken. Neem even contact met ons op wanneer u een afwijkende vorm zoekt of grotere tabletten nodig heeft: deze leveren wij namelijk alleen op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tablet ?