massief eikenhouten tablet op maat

massief eikenhouten tablet op maat

Een mooi massief eikenhouten tablet op maat nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Voor een massief eikenhouten tablet op maat hoeft u de deur niet meer uit, want dat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Omdat wij met computergestuurde houtbewerkingsmachines werken, kunnen wij zo goed als iedere door u gewenste vorm voor u maken. U gebruikt het massief eikenhouten tablet op maat bijv. om zelf uw eigen kast te maken, maar het kan ook gewoon als tafelblad of werkblad dienen.
Ongeveer 90 procent van de bestelde tabletten is in eikenhout. Wij gebruiken hiervoor het veelgeprezen Slavonisch eiken: dit wordt op structuur en kleur door onze producenten geselecteerd, is allemaal duurzaam geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd.

Slavonisch eiken kunt u in drie houtkwaliteiten bestellen: in noestvrij/foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar. U treft op de website hiervan een overzicht: klik hier.
Tabletten zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: wij leveren doorgaande lamellen en vingerlastabletten in 20, 25, 30 en 40 mm. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

In de Benelux vrijwel niet te krijgen, maar QATRINA levert ze ‘gewoon’ op maat gemaakt: kopshout tabletten. Verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag meestal ook in een andere houtsoort. Klik hier voor onze kopshout tabletten.

Voor de ongeduldige klant hebben wij ook eiken tabletten in courante afmetingen en meerdere diktes op voorraad in ons magazijn. Normaal gesproken kunnen wij deze binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgen. Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze categorie voorraadpanelen, of neem contact met ons op: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

massief eikenhouten tablet op maat

massief eikenhouten tablet op maat (kops Slavonisch eiken)

 

Massief houten tabletten op maat bestelt u gewoon online thuis !  

Super relaxt: u bestelt eiken tabletten op maat en wij leveren ze bij u thuis af ! Gemak dient de mens ! Online bestelt u bij ons vierkante en/of rechthoekige tabletten op maat in doorgaande lamellen of in vingerlas. U kunt hierbij kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken.
Onze kopshout tabletten zijn verkrijgbaar in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Neem contact met ons op voor afwijkende vormen en langere of bredere tabletten: wij helpen u graag.  

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tablet op maat ?