massief eikenhouten platen op maat

massief eikenhouten platen op maat

Massief eikenhouten platen op maat bestelt u gemakkelijk en voordelig bij QATRINA !

Massief eikenhouten platen nodig ? Bestel ze heel eenvoudig zelf online bij QATRINA en wij bezorgen ze tegen kostprijs bij u thuis.
Wij maken eikenhouten platen met behulp van de allernieuwste machines: praktisch iedere vorm is mogelijk. Verder zoeken levert niet veel op, dus bestel uw massief eikenhouten platen op maat gewoon online bij QATRINA !

Eiken platen worden doorgaans gemaakt van Europees eiken. Wij doen het echter anders en maken ze van Slavonisch eiken: een hele mooie en harde eikensoort. De lamellen worden op kleur en structuur door onze producenten uitgezocht. Het hout is zonder uitzondering FSC gekeurd: een garantie voor een verantwoorde houtkap.

Wij leveren Slavonisch eiken in drie varianten: u kunt platen in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bij ons bestellen. Wilt u liever een andere houtsoort ? Dat kan, maar alleen op aanvraag. Kijk hiervoor even op de website, daar treft u een overzicht van onze overige houtsoorten: klik hier.
Massief houten platen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dikte. Op aanvraag zijn ook tussenliggende diktes mogelijk .

Omdat massief hout kostbaar is leveren wij ook eikenfineer. Door de huidige verbeterde technieken is fineer bijna niet meer van massief te onderscheiden. Fineer is bij ons op maat te bestellen tot een dikte van maximaal 58 mm. klik hier om naar onze categorie ‘eikenfineer op maat’ te gaan.

In de Benelux vrijwel nergens te vinden, maar wij maken ze op maat voor u: schitterende platen gemaakt van kopshout. U kunt deze in onze webwinkel bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout op maat’.

Weinig tijd ? Kijk dan bij onze categorie “voorraadpanelen’. Deze kunnen wij doorgaans binnen een week bij u thuis afleveren. Klik hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

massief eikenhouten platen op maat

massief eikenhouten plaat op maat (kops eiken)

 

Schitterend vol massief hout !

Platen op maat gemaakt en tegen kostprijs thuis bij u afgeleverd.
Rechthoekige of vierkante eikenhouten platen bestelt u zelf online in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas. Platen gemaakt van kopshout bestelt u in 60 millimeter dik eiken.

Neemt u voor Ovale, ronde en houten platen met afwijkende vormen a.u.b. even contact met ons op: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten platen op maat ?