massief eikenhouten panelen op maat

massief eikenhouten panelen op maat

Vol massief eikenhouten panelen op maat nodig ? Bestel ze online bij QATRINA ! 

Waarom moeilijk doe als het gemakkelijk kan ? Bestel uw massief eikenhouten panelen op maat gewoon online bij QATRINA ! Zo goed als iedere vorm kunnen wij voor u maken, want onze producenten werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines. Vol massief eikenhouten panelen op maat zijn onder meer zeer geschikt voor het maken van meubels, maar u kunt ze natuurlijk ook ‘gewoon’ gebruiken als prachtig tafelblad. Het grootste deel van de panelen wordt bij ons besteld in Slavonisch eiken: een mooie lichte, maar tevens heel harde eikensoort.

Het hout wordt allemaal op kleur en structuur geselecteerd, is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en bovendien ook nog eens stuk voor stuk FSC gekeurd.

U kiest bij ons uit drie verschillende kwaliteiten eikenhout: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken op maat gemaakt. Op aanvraag zijn panelen in een andere houtsoort te bestellen. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier. Wij leveren de panelen in twee uitvoeringen: u kunt kiezen uit panelen opgebouwd uit doorgaande lamellen en vingerlaspanelen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Een andere dikte nodig ? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Naast panelen in doorgaande lamellen en vingerlaspanelen kunt u bij ons ook exclusieve kopshout panelen op maat bestellen. Deze zijn online te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker. Klik hier voor onze kopshout.

Mocht u haast hebben: wij leveren ook massief eiken panelen in veelgevraagde afmetingen en diktes uit voorraad. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem meteen contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

massief eikenhouten panelen op maat

 

Massief hout op maat bestellen ? QATRINA !  

Geen zin in het sjouwen met hout, het op maat zagen, schaven en schuren ? Dat is ook helemaal niet nodig: bestel gewoon wat u nodig heeft bij QATRINA !

In onze webwinkel kunt u vierkant of rechthoekig eiken op maat bestellen in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Neem even contact op voor andere vormen of grotere panelen: deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten panelen op maat ?