massief eikenhouten paneel

massief eikenhouten paneel

Lekker aan het klussen en een massief eikenhouten paneel nodig ? Bestel het comfortabel vanuit uw luie stoel bij QATRINA !

Gewoon vanuit huis bestellen, want een massief eikenhouten paneel bestelt u lekker makkelijk online bij QATRINA ! Onze vaste producenten beschikken over de allernieuwste machines waarmee zij zo goed als iedere vorm voor u kunnen maken.

Een massief eikenhouten paneel kunt u bijvoorbeeld gebruiken om zelf uw eigen meubels te maken, maar uiteraard ook als fraai werkblad in uw keuken. Het merendeel van de bij ons bestelde panelen worden besteld in eiken. Wij gebruiken hiervoor het schitterende Slavonisch eiken. De lamellen worden allemaal speciaal op kleur en structuur uitgezocht. Vanzelfsprekend wordt ons hout allemaal duurzaam geproduceerd en is het tevens FSC gekeurd.

De eiken panelen leveren wij in drie prachtige kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook panelen in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag. Kijkt u gerust even op onze website: daar hebben wij een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier.
Onze panelen kunt u in twee verschillende uitvoeringen bestellen: in doorgaande lamellen en in vingerlas met een standaarddikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Mocht u een andere dikte nodig hebben, neem dan even contact met ons op.

Nergens te vinden, maar bij QATRINA gewoon op maat te bestellen: panelen gemaakt van kopshout. Bij ons online in 60 mm. dik Slavonisch eiken te bestellen, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in andere houtsoorten en eventueel veel dikker. Klik hier voor onze categorie kops eikenhout.

Sommige klanten hebben heel veel haast. Voor hen hebben wij daarom ook eiken panelen in veelgevraagde afmetingen en courante diktes op voorraad. De levertijd hiervoor bedraagt ca. 1 week. Klik hier voor een overzicht van onze voorraadpanelen of neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

massief eikenhouten paneel

massief eikenhouten paneel (kops eiken)

 

Bestel uw panelen gewoon vanaf de bank thuis !  

Heel gewoon bij QATRINA: online bestellen.
In onze uitgebreide webwinkel kunt u vierkante, dan wel rechthoekige massief eiken panelen op maat in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken bestellen. Kopshout leveren wij online in 60 millimeter dik eiken. Neem even contact met ons op als u speciale vormen of grotere panelen wilt bestellen, want dat is alleen mogelijk op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten paneel ?