massief eikenhouten paneel op maat

massief eikenhouten paneel op maat

Aan het klussen en een massief eikenhouten paneel op maat nodig ? Welkom bij QATRINA !

Heerlijk relaxt vanaf de bank thuis bestellen: een prachtig massief eikenhouten paneel op maat van QATRINA !
Wij werken samen met producenten die beschikken over de modernste houtbewerkingsmachines: hiermee kunnen zo goed als alle denkbare vormen voor u gerealiseerd worden.

Het massief eikenhouten paneel op maat kunt u voor talloze dingen gebruiken: maak er bijvoorbeeld uw zelf ontworpen meubels van, of gebruik het als prachtig keukenblad. Meer dan 90% van de bij ons bestelde panelen zijn gemaakt van eiken. Hiervoor gebruiken wij het mooie, lichte Slavonisch eiken dat speciaal op kleur en structuur wordt uitgezocht. Ons hout is vanzelfsprekend allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

Massief eiken panelen bestelt u bij ons in drie schitterende kwaliteiten: u kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. Panelen in andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Bezoek onze website: daar hebben wij een overzicht geplaatst: klik hier.
Wij leveren onze panelen in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, beide in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Neem voor andere diktes even contact met ons op.

Nergens anders verkrijgbaar, maar ‘gewoon’ op maat te bestellen bij QATRINA: kopshout panelen. Online in 60 millimeter dik eiken verkrijgbaar, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort of veel dikker. Klik hier voor ons kops eikenhout.

Veel van onze klanten hebben haast en willen snel panelen. Om hen tegemoet te komen hebben wij ook altijd massief eiken panelen in courante maten en diktes op voorraad. De levertijd bedraagt in dat geval maar ongeveer een week. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op, want de voorraad fluctueert constant.

 

 

 

massief eikenhouten paneel op maat

massief eikenhouten paneel op maat (kops eiken)

 

Gewoon vanaf de bank thuis bestellen ? Dat kan bij QATRINA !  

Heel gewoon bij QATRINA: online uw panelen op maat bestellen. Via de website bestelt u eenvoudig zelf vierkante, dan wel rechthoekige eiken panelen in foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. Kops eiken bestelt u online in 60 millimeter dik. Neem gerust even contact met ons op indien u speciale wensen hebt: wij helpen u graag.   

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten paneel op maat ?