massief eikenhouten meubelpanelen op maat

massief eikenhouten meubelpanelen op maat

Bij QATRINA bestelt u uw massief eikenhouten meubelpanelen op maat gewoon online ! 

Uw zelfbedachte kast of barmeubel maken en massief eikenhouten meubelpanelen op maat nodig ? Bestel ze dan gemakkelijk online bij QATRINA: u kunt er dan direct mee aan de slag !
Schitterende massief houten meubelpanelen tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk !

Omdat wij al geruime tijd samenwerken met betrouwbare en zeer voordelige producenten kunnen wij onze meubelpanelen tegen scherpe prijzen inkopen. daar profiteert u als klant weer van !

Bestel heel eenvoudig uw massief eikenhouten meubelpanelen op maat via onze webwinkel. De afmetingen en dikte kunt u zelf bepalen. Wij leveren onze eiken meubelpanelen in drie prachtige kwaliteiten in doorgaande lamellen en in vingerlas: u kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken panelen. Een vierkant of rechthoekig paneel bestelt u direct via de website. Andere vormen zoals rond, ovaal of ellips zijn buiten de website om te bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie en uitsluitend FSC gekeurd hout. Zo weet u zeker dat u een duurzaam houtproduct in huis krijgt.

Wij gebruiken geen Europees eiken, maar Slavonisch eiken voor onze panelen: een exclusieve, keiharde eikensoort die vooral veel in Oost Europa voorkomt.
De bomen groeien daar door de veel koudere winters veel langzamer dan in West Europa. Door de langzame groei wordt het hout veel harder.

Panelen in een andere houtsoort zijn eventueel verkrijgbaar op aanvraag. Een overzicht vindt u op de website. De andere houtsoorten moeten wij meestal aanvragen: deze zijn niet het gehele jaar door verkrijgbaar: neem voor de actuele beschikbaarheid dus even contact met ons op.

Tip: wij hebben ook een groot aantal panelen op voorraad in ons magazijn. Deze zult u echter wel zelf op maat moeten (laten) zagen. klik hier voor onze panelen uit voorraad.

 

 

 

massief eikenhouten meubelpanelen op maat

 

Eikenhout, maar ook andere houtsoorten op maat

Prachtig Slavonisch eiken op maat gemaakt m.b.v. hoogwaardige cnc freesmachines.
Thuis online houten meubelpanelen bestellen in doorgaande lamellen of in vingerlas. Wij leveren diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Het is allemaal mogelijk bij QATRINA !

U kunt in de webshop tot een lengte van 3 meter en een breedte van 1,2 meter bij ons bestellen: op aanvraag zijn langere en bredere panelen verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten meubelpanelen op maat ?