massief eikenhouten meubelpaneel op maat

massief eikenhouten meubelpaneel op maat

Een massief eikenhouten meubelpaneel op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

U hoeft er de deur niet eens meer voor uit, want een massief eikenhouten meubelpaneel op maat bestelt u heel eenvoudig en voordelig online bij QATRINA ! Wij werken computergestuurd waardoor praktisch alle vormen door ons te maken zijn.
Een massief eikenhouten meubelpaneel op maat gebruikt u onder meer om uw eigen badkamermeubel mee te maken, of u gebruikt het ‘gewoon’ als tafelblad of werkblad voor in de keuken. De mogelijkheden zijn legio !

Bij ons wordt circa 90 procent van de meubelpanelen besteld in eiken. Wij gebruiken hiervoor het mooie en heel erg harde Slavonisch eikenhout. De lamellen voor de panelen worden stuk voor stuk op uitstraling en kleur geselecteerd, zijn zonder uitzondering duurzaam geproduceerd en vanzelfsprekend FSC gekeurd.

Slavonisch eikenhout is in drie kwaliteiten leverbaar: wij leveren noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken meubelpanelen. Panelen in andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Op de website treft u een overzicht: klik hier en laat u verrassen.
Onze meubelpanelen zijn te bestellen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlaspanelen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Overige diktes zijn leverbaar op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op: wij helpen u graag.

Uniek en nagenoeg nergens te krijgen, maar wij leveren ze ‘gewoon’ op maat: kopshout meubelpanelen. Te bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken, maar buiten de website om doorgaans ook in andere houtsoorten. Klik hier voor de categorie kopshout meubelpanelen.

U bent een ongedurige klant en kan niet wachten op maatwerk ? Wij hebben ook meubelpanelen in veelgevraagde afmetingen op voorraad. Doorgaans kunnen wij deze binnen een werkweek bij u afleveren. Interessant ? Klik hier voor de categorie voorraadpanelen of neem even contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten meubelpaneel op maat

massief eikenhouten meubelpaneel op maat (kops eikenhout)

 

Houten meubelpanelen bestelt u gewoon eenvoudig en voordelig online bij QATRINA !  

U bestelt eiken panelen op maat en wij bezorgen ze bij u thuis ! Vierkante en rechthoekige panelen in doorgaande lamellen of in vingerlas bestelt u zelf online. U kiest uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken panelen.
Kopshout is verkrijgbaar in 60 millimeter dik eiken. Mail of bel ons even voor ingewikkelde vormen en langere of bredere meubelpanelen: Team QATRINA staat voor u klaar.  

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten meubelpaneel op maat ?