massief eikenhouten kookeiland

massief eikenhouten kookeiland

Een massief eikenhouten kookeiland bestelt u gewoon op maat bij QATRINA

Niks geen gezoek en gesjouw met zware houten bladen meer: een massief eikenhouten kookeiland bestelt u exact op maat bij QATRINA. Doordat wij met computergestuurde apparatuur werken, kunnen wij zo goed als iedere vorm voor u maken. Bespaar uzelf een hoop gedoe en bestel uw massief eikenhouten kookeiland gewoon online !

Verreweg het grootste deel van de door ons geleverde kookeilanden wordt besteld in eiken. In tegenstelling tot veel van onze collega’s gebruiken wij hiervoor geen Europees eiken, maar Slavonisch eiken: een prachtige lichte, maar ijzersterke eikensoort. Het gebruikte hout is allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd: een waarborg voor kwaliteit.

Kookeilanden leveren wij in drie kwaliteiten eikenhout: in foutvrij ofwel noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Een blad in een andere houtsoort dan eiken is eventueel op aanvraag verkrijgbaar. Op de website hebben wij een overzicht van de mogelijkheden geplaatst: klik hier. U kiest uit twee uitvoeringen: een kookeiland met doorgaande lamellen of in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. massief. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

Ook voor panelen, werk- en tafelbladen in eikenfineer kunt u bij ons terecht. Eikenfineer is leverbaar t/m liefst 58 mm. dik. Klik hier voor ons eikenfineer.

Op zoek naar exclusiviteit ? QATRINA levert ook schitterende kookeilanden gemaakt van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar doorgaans op aanvraag ook verkrijgbaar in andere houtsoorten. Klik hier voor ons kopshout.

Maatwerk duurt u te lang ? Voor de ongeduldige klanten onder ons hebben wij ook massief houten panelen in verschillende afmetingen en diktes op voorraad. Deze kunnen wij normaal gesproken al binnen een week bij u afleveren. Kijk dus ook eens bij onze voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op.

 

 

massief eikenhouten kookeiland

massief eikenhouten kookeiland (kops eiken)

 

Gemakkelijk en voordelig een massief houten blad bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Bestel eenvoudig en voordelig uw eiken kookeiland op maat gemaakt en wij bezorgen het bij u thuis. Via de website kunt u zelf vierkante en rechthoekige bladen in foutvrij, licht rustiek of rustiek massief eikenhout, in doorgaande lamellen of in vingerlas bestellen.
Kopshout leveren wij online standaard in 60 millimeter dik prachtig Slavonisch eiken.

Buiten onze site om zijn speciale vormen, ronde, ovale en XL bladen op aanvraag te bestellen: neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten kookeiland ?