massief eikenhouten kookeiland op maat

massief eikenhouten kookeiland op maat

Een schitterend massief eikenhouten kookeiland op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

Een massief eikenhouten kookeiland op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA. Onze producenten hebben de beschikking over de allernieuwste apparatuur waarmee zij vrijwel elke gewenste vorm kunnen maken. Maak het uzelf gemakkelijk en bestel uw massief eikenhouten kookeiland op maat gemaakt bij QATRINA !

Zo goed als alle door ons geleverde bladen worden besteld in eikenhout. I.t.t. veel andere aanbieders maken wij geen gebruik van Europees eiken: wij maken de bladen van Slavonisch eiken: een veel mooiere, lichte eikensoort. Het hout wordt stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en is vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Indien gewenst zijn bladen in andere houtsoorten evt. op aanvraag mogelijk. Wij hebben op de website een overzicht voor u geplaatst: klik hier.
De bladen maken wij in twee verschillende uitvoeringen: bladen met doorgaande lamellen of bladen in vingerlas, 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

Bij ons kunt u ook terecht voor panelen en (tafel)bladen in eikenfineer. Eikenfineer is nauwelijks van massief te onderscheiden en leverbaar tot en met maar liefst 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

Zoekt u iets echt bijzonders ? Wij leveren ook prachtige kookeilanden gemaakt van massief kopshout. In onze webwinkel verkrijgbaar in 6 centimeter dik Slavonisch eiken en op aanvraag veelal ook in andere houtsoorten. Klik hier voor ons kopshout op maat.

Voor mensen met haast hebben wij houten panelen in meerdere afmetingen en diktes op voorraad. Bezorgen kan doorgaans binnen een (werk)week. Kijk dus gerust even bij onze voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

massief eikenhouten kookeiland op maat

massief eikenhouten kookeiland op maat (kops eiken)

 

Voordelig mooi massief hout bestellen ? QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u gemakkelijk en heel voordelig een eiken kookeiland op maat. Wij bezorgen het zelfs bij u thuis. Online via onze website bestelt u zelf rechthoekige en vierkante eiken bladen in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Twee uitvoeringen zijn mogelijk: een blad in doorgaande lamellen of een blad in vingerlas. Kopshout bladen zijn online in 60 millimeter dik Slavonisch eiken verkrijgbaar.

Voor ingewikkelde vormen of ronde, ovale en hele grote bladen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten kookeiland op maat ?