massief eikenhouten keukendeurtjes

massief eikenhouten keukendeurtjes

Online massief eikenhouten keukendeurtjes bestellen ? Dat kan heel voordelig bij QATRINA !

Een voordelige keus en alleen de allerbeste kwaliteit: massief eikenhouten keukendeurtjes bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA ! Wij maken ze voor u op maat en onze eigen koeriersdienst bezorgt ze vervolgens  keurig bij u thuis. Bestellen doet u gewoon vanaf de bank !

QATRINA werkt samen met vaste, voordelige producenten in Oost Europa. Daardoor kunnen wij onze keukendeurtjes voor interessante prijzen aanbieden. Wij werken met hoogwaardige cnc freesmachines, waarmee elke denkbare vorm gemaakt kan worden. Heeft u dus hele aparte deurtjes nodig ? Wij maken ze voor u op maat !

Voor een gezellige sfeer in uw keuken zijn massief eikenhouten keukendeurtjes zeker een goede keus: hout leeft en straalt warmte uit. Dus of u nou nieuwe deurtjes voor in uw bestaande keuken nodig hebt of overweegt een compleet nieuwe keuken te (laten) installeren: met houten keukendeurtjes van QATRINA is succes gegarandeerd !

Om kromtrekken en torderen van de deurtjes te voorkomen frezen wij standaard onzichtbaar stalen strippen in. Mits deze goed bevestigd kunnen worden op een vlakke achter- of ondergrond, is deze extra handeling niet nodig voor de bijbehorende keukenfrontjes.

Wij maken voor onze eiken deurtjes en frontjes gebruik van het prachtige Slavonisch eikenhout: een fraaie lichte, maar ook zeer harde eikensoort. Slavonisch eiken wordt gekweekt in Oost Europa, waar het in de winter hard kan vriezen en de bomen maar heel langzaam groeien. Dit zorgt ervoor dat het hout erg hard wordt. Onze eiken keukendeurtjes zijn gegarandeerd duurzaam geproduceerd, altijd FSC gecertificeerd en te bestellen in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Keukendeurtjes in een andere houtsoort op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden.

Fineerdeurtjes en fronten

Wij leveren ook gefineerde keukendeurtjes: een zeer interessant geprijsd alternatief voor massieve deuren. Deurtjes en fronten in eikenfineer zijn mogelijk in foutvrije en rustieke kwaliteit. Op de website vindt u hierover meer.

 

 

 

massief eikenhouten keukendeurtjes

Wij leveren ook paneeldeuren en bijbehorende fronten

Op aanvraag zijn ook paneeldeuren en -fronten leverbaar in diverse uitvoeringen. Neem hiervoor even contact met ons op: wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

U kunt bij ons ook de benodigde scharnierboringen laten uitfrezen en wij kunnen de deurtjes desgewenst ook helemaal kant en klaar in een professionele houtolie of lak bij u afleveren ! U hoeft er dan verder niets meer aan te doen: ze zijn gereed om te monteren !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukendeurtjes ?