massief eikenhouten keukendeurtjes op maat

masief eikenhouten keukendeurtjes op maat

Eenvoudig massief eikenhouten keukendeurtjes op maat bestellen ? Dat kan heel voordelig bij QATRINA !

Voordelig op maat voor u gemaakt: prachtige massief eikenhouten keukendeurtjes op maat. Standaarddeuren, hele kleine deurtjes, maar ook hele grote deuren: wij maken ze allemaal op maat en bezorgen ze daarna tegen kostprijs bij u thuis. Heel gewoon bij QATRINA.

Kan uw keuken of badkamer wel wat meer sfeer gebruiken ? Dan zou u eens aan massief eikenhouten keukendeurtjes op maat kunnen denken, want massief hout straalt warmte en gezelligheid uit. Gebruik ze om uw oude, versleten deurtjes te vervangen of voor in uw nieuwe keuken: uw interieur knapt er geheid van op !
Ook in deze dure tijden kunnen wij onze keukendeuren voor zeer interessante prijzen aanbieden: wij werken namelijk samen met voordelige producenten buiten Nederland. Deze werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines en kunnen iedere afmeting voor u maken.

Ter voorkoming van kromtrekken frezen wij standaard geheel onzichtbaar stalen strippen in de deurtjes. De deuren blijven zo tot in lengte van jaren kaarsrecht. Voor de frontjes is een dergelijke extra versteviging alleen nodig indien deze niet overal goed bevestigd kunnen worden op een vlakke achterwand. In alle andere gevallen volstaat een massief houten paneel.

De eiken keukendeurtjes worden door ons gemaakt van Slavonisch eikenhout: een harde, lichte eiken soort die wordt gekweekt in Oost Europa. Doordat het daar in de winters zeer streng vriest, groeien de bomen heel langzaam en wordt het hout keihard. Het gebruikte hout wordt duurzaam gekweekt en geproduceerd en is allemaal FSC gecertificeerd.

Massief Slavonisch eiken keukendeurtjes en fronten leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek. Keukendeurtjes in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.

U kunt bij ons ook keukendeurtjes in fineer bestellen: een volwaardig en vriendelijk geprijsd alternatief voor massieve keukendeuren. Ons fineer is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Kijk op de website of neem contact met ons op.

 

 

 

masief eikenhouten keukendeurtjes op maat

Paneeldeuren en fronten van QATRINA

U vindt onze vlakke deurtjes nog niet sfeervol genoeg ? Wij leveren ook fraaie paneeldeurtjes in diverse uitvoeringen. Bel of mail ons hiervoor even. De scharnierboringen kunt u door ons al laten uitfrezen en wij kunnen de deurtjes ook al professioneel gelakt of geolied bij u thuisbezorgen. Zo zijn ze helemaal klaar om af te hangen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukendeurtjes op maat ?