massief eikenhouten keukendeuren op maat

massief eikenhouten keukendeuren op maat

Bestel uw massief eikenhouten keukendeuren op maat voordelig bij QATRINA !

Voordelig en exact tot op de mm. nauwkeurig gemaakt: voor massief eikenhouten keukendeuren op maat bent u aan het juiste adres bij QATRINA ! Bezorgen doen wij trouwens tegen kostprijs: wij verdienen hier helemaal niets aan !
Onze vaste producenten in het buitenland werken allemaal met de allernieuwste computergestuurde cnc freesmachines. Hiermee kunnen zij iedere gewenste afmeting en vorm voor u maken: het maakt niet uit of het hele kleine of hele grote deuren moeten worden.
Ga voor meer gezelligheid in uw keuken of badkamer en kies voor massief eikenhouten keukendeuren op maat van QATRINA: geschikt als vervanging van uw bestaande keukendeuren, maar ook wanneer u een compleet nieuwe keuken op het oog heeft !

Wij frezen standaard onzichtbaar stalen strippen in onze deuren zodat het hout niet kan gaan kromtrekken. Bij de fronten is dit meestal niet nodig, maar fronten die moeilijk op een vlakke ondergrond kunnen worden bevestigd krijgen ook een dergelijke versteviging.

QATRINA werkt met een veel hardere houtsoort dan het gebruikelijke Europees eiken: wij maken onze eikenhouten keukendeuren van Slavonisch eiken. Dit groeit voornamelijk in Oost Europa. In de winter kan het daar heel erg koud worden: de bomen groeien daardoor heel langzaam, zodat het hout heel hard wordt.

Onze keukendeuren zijn zonder uitzondering FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een gegarandeerd duurzaam geproduceerd kwaliteitsproduct. Slavonisch eiken is op maat leverbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van onze overige houtsoorten: klik hier.

Voordelig eiken fineer

Keukendeuren in eikenfineer zijn een goedkoper, maar kwalitatief zeker volwaardig alternatief en zijn nauwelijks van massieve deuren te onderscheiden. U kunt bij ons eikenfineer op maat bestellen in foutvrije en rustieke kwaliteit in meerdere diktes. Kijk op onze website of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten keukendeuren op maat

QATRINA biedt meer dan alleen maatwerk

Een kwast of freesmachine is niet echt uw ding ? Geen probleem, want wij gaan verder dan alleen het leveren van keukendeuren ! U kunt bij ons ook al de scharnierboringen laten uitfrezen en wij kunnen de deuren ook kant en klaar gelakt of geolied bezorgen ! Het kan allemaal.

Naast moderne, strakke deuren leveren wij ook sfeervolle paneeldeuren en -frontjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, want deze leveren wij in meerdere uitvoeringen, maar alleen op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukendeuren op maat ?